-
bi grubu yeni dinlemeye başlarken başkalarının fikirlerine en azından fikirleri benimkiyle uyan kşilerin fikirlerine önem verebilirim ama ben zaten bi grubu veya bi müzik türünü dinliyosam başkaları benim üzerimde soğutucu bi etki yapamaz buna asla prim vermem yok şu hem avril dinliyomuş hem danzig dinliyomuş aman ayağa düştü bu grupta artık dinlemek istemem soğudum ben diye bi şey söz konusu dahi olamaz tamam sinir bozan bi durumdur ama bu o grubu dinlemeyi bırakman için bi sebep asla olamaz ve olmamalıdır.Ayrıca bu başkalarını küçümsemektir
-
bence:
muhakkaktır ki etki olmalı..
yani etkileniyoruz taklit ediyoruz vs..
taklit daha kötü 1 isim haliyle..
ama gel gör yoğun yaşanılır oldu..
etkilenmemek elde değil,ki zaten müzikte etkili 1 sanat..
bizde doğurduğu etkiyi adam gibi anlatınca başkalarında 1 merak uyandırmakta..
bu merak da o adamı etkilemekte..
sanatta zaten bizi etkileyebildiği için sanat değil midir?
sizin için "bön bön" baktığınız 1 resim ne kadar sanat olabilir?
siz(biz)de sonuçta çalandan söyleyenden etkileniyoruz,,o herifte 1 başkası bizim için nasılsa..
(lütfen "ben filana tapıyorum o benim için başkası değil yakınımdır,,ben filana aşığım o asla benden ayrı değildir,eniştemdir" gibi muhabbetlere neden olduğum sanılmasın..!)
-
tamamen kişillik meselesi. zayıf kişiliği oturmamış biriyse ordan burdan duydukları olur kulağı gözü kendi zenginliklerinin farkında olmaz zevksiz yaşar.
-
bence etkisi var.olur da zaten.ama olumlu etkisi daha fazla sanki.""" aa şu grubu duydun mu?"" ile başlayan dialoglar gereklidir de bence.
-
ben pek müzikle içli dışlı ortamlarda bulunamadım hiçbir zaman aslında.o yüzden özellikle yeni gruplarla tanışmamda zevkine güvendiğim arkadaşlarım kesinlikle çok etkili oluyor.ama zaten sevdiğim ve dinlediğim grupları kendim de değerlendiriyorum.mesela işi paraya dökmeleri beni de etkiliyor zaten.
-
yani...doğru aslında başkalarının fikirleriyle yürüyebiliyor bazen..mesela ben bir yerde Good Charlotte ile ilgili yıllar önce birşey işittim ve şu anda o grubu anlayamadığım bir sebepten ötürü sevemiyorum..halbuki bi şarkısını duydum geçenlerde çok hoştu..ama hemen defansta önyargılarım harekete geçti..onlar için bir dönem şöyle denmişti diye..gözümde küçülüveriyolar o anda anlayamıyorum ve vazgeçiyorum..
-
seviyorsan olay bitmiştir. paşa paşa aç dinle.
-
olumsuz yonde bı etkı yapmıyo bende yanı suana kadar METALLICA ya laf atan bınlerce ınsanla tartıstım bole bı etkı yasamadım ama olumlu etkısınden bahsedılebılır sevdmedıgım bı grubu abı su albumlerı cok saglam seklındekı tavsıyelerle sevebılırım
-
bende de etki yaptığını söyleyemem. açıkçası bir grubun yaptığı müzik dışında pek de bilgim olmaz zaten ne yaparlar kimler dinler gibi. yani aman tikicanlar dinliyo o grubu diye burun kıvırma ihtimalim yok:D başkalarının etkisi olsa şu olur birinin anlata anlata bitiremediği bi grup vardır bakalım neymiş diye dinlerim beğenirsem de dinlemeye devam ederim
-
ole bı yazmıssınkı ::!!
valla acıkcası ınanmak gelmıyo ıcımden.
herkes azda olsa etkılenır cevresınden kı bunun ıcınde sen de varsındır.
acıkcası muzık zevkımın olusmasında cevren-m dekı ınsanların etkısı oldu.hersey bıraz boyle sekıllenır bea dostum..