-
Aslında sözleri olmasa gayet dinlenebilecek bir müzik türü... Etnik müziği sevdiğimden , özellikle doğu müziğini , bana hoş gelebilirdi... Ama işte sözleri bitiriyor...
Ayrıca "rock dinlerim başka bir şey dinlemem" diyen arkadaşlar , size ne dinlersiniz diye sorulmamış. Arabesk hakkında fikriniz varsa yazın , yoksa susun.
-
valla benım canım ne dinlemek istiyosa onu dinliyorum buda rock oluyo evet zevkıme gore yapıyorum bu tercihi,ruh halime gore takılıyorum heralde ruh halımıde benden iyi kimse bilemez dimi?
-
....silindi...
-
sen sanırım sonunu okumamışsın devamında yazıyo zaten arabesk hakkında ne düşündüğüm bence dikkatli oku!!!
-
iğğğ öğğğ demek veya iğğğ öğğğ dememek bir yorum değildir. Fikir de belirtmez. Neyi okuduğumu biliyorum. Sen de yorumun ne demek olduğunu öğren.
-
'dinlemeyenlerin ise 'iğğğ','öğğğ'' diye tanımladığı bu tür üzerine düşünceleriniz...'
demiş başta l-i-m
bende bunun uzerıne dinlemediğim halde iğğğ,öğğğ demediğimi anlatmaya calışmıştım ama neyse:S
emin ol yorumun ne demek olduğunu biliyorum:D
-
Bak kendin veriyosun kendi cevabını
'dinlemeyenlerin ise 'iğğğ','öğğğ'' diye tanımladığı bu tür üzerine düşünceleriniz...'
Dinleyip dinlemediğini değil , yorumlarını istiyor ;)
-
offf tamam tamam düşüncemi söylemeye calısmıştım niye bu kadar takıldın ya tamam sen kazandın offf :D
-
bidahakıne daha dikkatli olucam ama susmam:D
-
Peki :)