Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arabesk Müzik;

• l-i-m • 18 Şubat 2007 09:36 • #522977
    arkadaşlar!
    ben arabesk müzik üzerine yazı yazmak istiyorum.yani biz kendimizi nasıl rock müzikte buluyorsak aynı şekilde arabesk müzik sayesinde hayatı seven insanlar da var.ben sizlerin de fikirlerinden faydalanmak istedim ama tartışma yaratacaksa bu başlık hiç yormayın kendinizi..kalsın!
  • sAtOoOo • 18 Şubat 2007 14:04 • #522989
    Arebeks müzik,doğu köylerinden,iş bulupda ekmek kazanmak için gelen yurdum insanlarının,beklediklerini bulamayıp,efkarlandıklarından dolayı türemiş bir müzik türüdür..dinlemem ancak saygı duyarım...
  • _Backmasking_ • 18 Şubat 2007 15:23 • #523006
    arabesk bildiğim kadarıyla arap müziği.bizim müziğimiz değil yani.kimsenin kendine yabancılaştığı falan yok.emoyla aynı şey işte ikiside acılı:D emoya sövüyosunuz arabeske laf sölettirmiyosunuz.
  • ShivaNZigoi • 18 Şubat 2007 23:50 • #523050
    hangi müzik bizimki öyle düşünürsen TürK sanat müzği dışında?
  • _Backmasking_ • 18 Şubat 2007 23:55 • #523053
    özür dilerim arkadaşım anlatamadım demek istediğimi.bende onu sölüyorum.arkadaş yukarda kendimize yabancılaştığımızdan falan bahsetmiş.ya sen niye benim her sölediğime bişi buluyosun ayrıca :D
  • ajiba • 20 Şubat 2007 16:01 • #523154
    araştırdım soruşturdum makul sebepler de buldum ama yinede arabesk dinleyen mantığı anlayamıyorum ama bunu müzik için söylüyorum arabesk kültür için değil.
  • _one_ • 20 Şubat 2007 16:17 • #523157
    Arabesk Müzik;Dinleyenden kimene?

çok cahil kafayla açılmış bi başlık.herkez başkasının zevkine ığğ öğğ derse işimiz var.asıl soru bundan kime ne?
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 16:22 • #523158

Bundan kime ne derken? Neyden bahsediyorsun anlamadım? Bence gayet mantıklı bir konu ;)
    Arabesk dinlemeyenler, arabeske o gözle bakıyorlarsa, arabesk dinleyenler de metal ya da rock müziğe o gözle bakıyordur. Gayet adil bence. Arkadaş sadece arabesk türünden yola çıkarak konuyu başlatmış. Yarın öbürdün de Rock ya da metal müzik türünden yola çıkarak konu açılabilir.
    Ama haklı sen ben o "ığğ, öğğ" gözüyle bakmıyoruzdur ama bakanlar çoğunlukta ;)
  • l-i-m • 20 Şubat 2007 16:54 • #523160

arkadaşlar ben konu açmış olmak için açmadım bu konuyu.
    dediğim gibi arabesk müzik üzerine yazı yazacam ve o 'iğğğ' 'öğğğ' lafına da fazla takılmayın! lütfen sadece düşüncelerinizi alim.

not:çevremdekilerden aldığım tepkiler genelde öğğğ şeklinde olduğu için o şekilde yazdım.yani bu türü sevmeyenlerden çoğu zaman o tepki gelir...
  • beklicem321 • 20 Şubat 2007 16:55 • #523161

Ben de haklı olduğunu vurgulamak istediğim için yazdım o yazıyı :S
    Seninle ilgili bir sorunum yok gayet güzel bir konu bence ;)
    Devam...