Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Arabesk Müzik;

• cthulhu88 • 22 Şubat 2007 00:49 • #523200
    peki ya arabesk şarkılar sevdiğiniz türe coverlansa...

o zaman (olumlu veya olumsuz) tepkiniz değişir miydi?
  • metalikmanyak • 22 Şubat 2007 07:57 • #523201

kesinlikle değişir.. açıkcası ben arabeski Müslüm babanın Teomanla olan çalışmalarından sonra sevmeye başlamıştım.. daha doğrusu ön yargılarım yıkıldı ve dinlenebilecek bir müzik türü olduğunu anladım..
  • Shutelllica • 22 Şubat 2007 11:25 • #523202

ya koskoca IS SANAT'in kültür etkinlikleri arasinda söyle bisey vardi :

itiraf ediyoruz biz bu müzigi seviyoruz.

tür : arabesk. her defasinda arabeskte ünlü bir ismi cagiriyorlar verdikleri konserleri dinliyordu izleyiciler. dinleyenler de gün icinde takim elbise giyen, iyi arabalari, zengin hayatlari olan insanlar.

ilk konuk tahmin edilecegi üzere orhan gencebay'di. ikinci konuk klasik gitari ile katilan ferdi tayfr ve ucuncu konuk ise farkli yorumu ve türler arasinda sentezleriyle bildigimiz ve cok sevdigimiz müslüm gürsesti.

itiraf edin, bu müzigi seviyosunuz. sadece birilerinden duyup kötü oldugunu saniyosunuz.
  • prenses19 • 22 Şubat 2007 12:57 • #523210

arkadaslar dinleyenlere saygım sonsuz ama bana sorarsanız bende iğğ öğğ diyenlerdenim..yalnız soyle bişey var sozleri dinlediğim tarza uyarlanan turlerini seviyorum..demekki sorun benim icin sozlerde değil muziğin tarzında..bilmem sizlerde buna katılır mısınız??
  • ajiba • 22 Şubat 2007 16:40 • #523220
    Arabesk Müzik;Dinleyenden kimene?

arabesk dileyenlere laf etmiyoruz ki anlamıyorum dedim mesela, nasıl zevk alabiliyor bir insan.eğer bir arabesk_seversen ya da sevenleri anlayabiliyorsan beni de aydınlatır mısın ki "ben hep sarhoşum berduşum dertliyim kederliyim..."diyenleri dinleyip de zevk alabilenleri anlamaya çalışayım?
  • ajiba • 22 Şubat 2007 16:44 • #523221

pek sanmıyorum çünkü benim için sözler önemlidir, ha rock parçalar coverlansa arabesk tarzında tamam derim ki galiba müslüm gürses yapmıştı böyle bi'şeyler?
  • tolqing • 3 Mart 2007 19:17 • #523713
    yalan solemeyın kardeşim herkes arabesk dinler,,kimi turk rock grupları bile arabesk ezgileri tasır,biz arabesk bi milletiz kimse kendini kandirmasın
  • syarar • 3 Mart 2007 19:20 • #523714
    nasıl böyle genellemeler yapabiliyorsun(uz) anlayamıyorum...
  • tolqing • 3 Mart 2007 19:33 • #523715
    valla cok kolay yapılıyo,birazcık gorüş acın genişse kolay
  • syarar • 3 Mart 2007 22:52 • #523727
    ben arabesk müzik dinlemiyorum... peki buna ne diyeceksin tezini çürütmüş oluyorum. ya da yalan söylüyorum.