-
Arabesk Müzik;Dinleyenden kimene?
sana tepki olarak yazmadım ki .beklicem321. :))))
sadece öğğğ lafına takılıp kalan arkadaşlar için yazdım.. .)
-
O zaman benden sonra yazma. Onun yazısına cevap ver :) Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek lazım :)
-
haklısın:)
da o diye biri yok yani hemen hemen yorumların hepsinde öğğ kelimesi geçtiği için şey ettirdim ben ama neyse neyse .)
-
Ben müziği ruh halime göre dinlerim. Denk gelirse güzel olanlarından bi tane iki tane arabekte dinlerim. Ortama göre değişir müzik zevki. igrenti maksadında bu müzik türünden bahsetmek yanlış olur sanırım. Mesela ben rakı balık keyfini severim ara sıra özellikle eniştemle çok yaparız ama bu keyifteyken metal dinlemem . Genellikle Türk sanat müziği olur. Bu da müziğin ortama ve o zamanki ruh haline göre değişiklik gösterdiğinin göstergesi olur.
-
saçma..
-
sana göre öyle.
-
bazı arabesk müzik söyleyen kişilerden dolayı sevmiyorum.Bire hiçbir ruh halim o müziği dinletirmedi dersem yalan olur.Kendimi bazen "Batsın Bu Dünya-Ferdi Tayfur" dinlerken buluyorum.
özür diliyorum Batsın "Bu Dünya-Orhan GenceBay" :))
-
teşekkür ederim NeGüzel_isTnbl
ayrıca ;Batsın Bu Dünya=Orhan GENCEBAY :)))(çok sağol maydanozz)
-
Ben niye teşekkür ettiğini anlamadım ama ;) Nönemi yok delikanlı benim için bir zevkti :D
Arabeske bile değişik bi çerçeveyle bakmışsın maydanozz. Neden nickin maydanozz anlaşılıyo :))
-
neden teşekkür ettim?
çünkü çok güzel yorum yazmışsın ve yazacağım yazınının içinde yer alacak...
delikanlı:))))