Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkiye'de heavy metal...

• soulpower • 23 Şubat 2007 16:52 • #523296
    türkiye'de heavy meatl yapan gruplar neden sesini duyuramıyor..
  • rock u-fuck • 23 Şubat 2007 17:00 • #523297
    abi bizi bekliyolar :) el atmamız lazım ne deyim. benimde heavy grubum var.. ya nu heavy ile alakalı bişrşey değil bence bu. biraz kendini pazarlama birde arkanın ne kadar sağlam olduğu ile alakalı.
  • soulpower • 23 Şubat 2007 19:51 • #523314
    aslında müzik şirketlerinin popüler kültüre daha sıcak bakmasından kaynaklanmıyor mu.. yani bu tür müziğe ve gruplara önem verilmiyo..
  • muratsacrifice • 23 Şubat 2007 22:53 • #523326
    bence türkiye'de heavy metal underground da olsa çok sağlam ilerliyor. seyirci kitlesi her zaman hazır fakat ufak bi kitle bu...
  • Necrophilliac • 23 Şubat 2007 23:40 • #523329
    Türkiye'de kaliteli işlere Türkiye gibi bir ülkede verilemeyecek kadar önem veriliyor.Konserler vs.

Kalitesiz işe hiçbir yerde yatırım yok.

Ha yatırım deyince, Avrupa Amerika gibi bu işlerin feriştahı olmuş ülkelerde sırf metal müzik kaydı yapan büyük firmalar var.Bizde bu firmalar o kadar büyük değil.Pahalı iş henüz anlıycağın...
  • dark_ambient • 8 Mart 2007 23:41 • #524005
    Türkiyede metal müziğin kalitesinin yükselmesi için müzikal alt yapısı sağlam sanatçılar ve gruplar çıkmalı ortaya..

şimdi ülke olarak malesef herşeyi en geriden takip diyoruz..adamların 20 küsur sene önce yaptığı müziği bizimkiler daha yeni yeni yapıyorlar.

hevi metal adına yapılabilecek her şeyi daha önce black sabath,ledd Zeppelin,iron maiden,Pink floyd, vss yapmışlar şu an yapılan tek şey metali evrime sokup milletin önüne sunmak..doğl olarak dinleyici iron maden led zeppelin gibi kült olmuş gruplar varken seni pek dinlemez

iyi müzik bilgisine sahip olmak veya yetenekli olmanın yanısıra büyük düşünce ve vizyon da önemli bu nedenle o dömlerin efsane olmuş gruplarını taklit edip karakterlerini çalmak yerine daha orjinal ve üretken birşeyler konulmalı ortaya

zaten yurdum gençliğinin müzik aşkı rap pop arabesk..inanılmaz bir yükselişte hele 18 yaş altında acayip popüler bir hal aldı.bizler rap pop dinleyelim varsın yükselmesin anasini satiyim metal muzik...

nese bu konu hakkında daha çok şey yazrdım ama şu an kafam acaip iiyi en iyisi siz yazın ben okuuyuim :)
  • A Dead Castle • 8 Mart 2007 23:47 • #524006
    Yeteri Kadar Destek Yok.İşler Ufak Çaplı Düşünülüyor.

Mesela Barışarock'ta False In Truth'u dinledim.Toygar diye bi solistleri var çocuk fena söylüyor harbiden.Yani o sesle black metal yapan birçok grup solisti var.Adamlar amerikada olsa kesin amerikanın gorgoroth'u ya a mayhem'i olmuşlardı.Yeteri kadar destek sağlanmıyor.Yani işler ufak çaplı düşünülüyor ondan olabilir.
    Bu arada False In Truth'un albümü çıkacakmış büyük bir heyecan içinde bekliyorum.İnşallah Manga,Duman,Çilekeş tayfası bulaşmaz hiç.
  • sadecemüzik • 8 Mart 2007 23:48 • #524007
    zaten yurdum gençliğinin müzik aşkı rap pop arabesk..

Bir kez daha düşün bence. Sokakta ne tarafa baksak siyah giyimli, siyah makyajlı gençler görüyoruz.
  • dark_ambient • 9 Mart 2007 00:01 • #524010
    düşünmeme gerek yok bizzat şahit oluyorum...ayrıca siyah giyimli, siyah makyajla ne kastettiğini tam anlamadım
  • sadecemüzik • 9 Mart 2007 00:15 • #524011
    "Yurdum gençliğinin müzik aşkı rap, pop, arabesk." demişsin. Ben de gençliğin çoğunluğunun metal müzik dinlediğini söylemeye çalışıyorum. Ayrıca siyah giymeden metal müzik dinleyenler de var ama pek sık rastlanmıyor. Her neyse, demek istediğim gençlik metal müziğe yoğun bir ilgi duymakta.