Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türkiye'de heavy metal...

• Soulforger • 25 Mart 2007 04:06 • #524729
    Git bir aslını öğren, bizi de aydınlat sonra :)
  • baltalı ilah • 25 Mart 2007 04:15 • #524732
    Aslında benim anlatmak istediğim Türkiye ye bu Müziği kabul ettirmeye çalışan insanların nekadar büyük zorluklar ve hakaretler karşısında yılmadan bunun mücadelesini vermiş olmaları. Ama şimdi buna sahip çıkmayan bir gençlik var. Müzik adına tek yaptıkları bara gidip birkaç şişe bira içmek. Artık uzun saçlı adamda pek kalmadı zaten. Erkin Koray uzun saçı kabul ettirene kadar ne kavgalar ettiğini dayak bile yediğini ya unuttular veya bilmiyorlar.
  • baltalı ilah • 25 Mart 2007 04:19 • #524733
    Soulforger Hala oradaysan Flash Tv de alfiret hickok un arka pencere isimli filmi başladı çok sürükleyici tavsiye ederim. kaçırma
  • Rock_forever • 26 Mart 2007 16:40 • #524806
    :D
  • SlipknotSlave • 26 Mart 2007 17:45 • #524819
    bende öyle düşünmüştüm... hadi seni keselim.
  • death_metal_e • 2 Temmuz 2007 17:30 • #528610
    ben buna benzer bi forum açıp sorguladım ama çok sivri cevaplar çıktı.. :-(
    bence insanımız anlamaz...çünkü bu müzik türü,elektrogitarın icadının ilk örnekleri yapılıp satılan ülkelerin müziği..onlar araştırıp geliştirmişler,bizim de Pentagram'ımız var,gariplerim millete heavy metal kavramını ilk Türk grubu olarak duyurmaya çalıştılar o yıllarda...(yeni yeni anlaşılıyor Pentagram'ın ve metalin kiymeti o ayrı..)
    ya ne olur kafanıza yanlış düşünceler belirmesin ama biz sonuç olarak milletçe Orta Asya'lardan kalkıp gelmişiz..arazi tipi bi milletiz yani..genelimize bakarsaniz,çoğu kesimde modernliği kabul etmemek için adeta barikat kurmuş insanlar da var...biraz kafa ve hayat tarzi,alişkanlıkları meselesi yani bence...