-
Her tarafına siyah giyse ne olacak has metal dinleyicisimi olunur ozaman ? eğer öyleyse olayın mantığını kavramana daha var sanırım.
eskiden küpesi olan ekeklere i.ne diyen arabeskçiler takıyor küpeyi şimdilerde moda oldu kollarında bileklik uzun saç siyahlar falan..
hadi siyah giyindin , saçını uzatıttın işte dış görünüş hesabı bu tür şeyler metal dinlediği intibasımı uyandırmalı herkeste bu adam hiç mi funk,hip hop pop dinlemez??
-
bence heavy metal seksenlerdeki gibi sesini duyusa heavy metal olmaz... devir değişiyor..metal de değişiyor..
-
Heavy Metal 80'lerdir , başka açıklaması yoktur. Devir değişiyor , evet popüler olan şeyler de değişiyor ama zaten metal bu pop değil. Yoksa 2007'ye gelindiğinde hala 83 yılında yapılmış bir albümü dinliyor olamazdık :)
80'lerdeki gibi kalır inşallah her zaman.
-
Geliyoruz arkadaşlar :) , 80 Kalibre , Voodoo Medicine , Mysteria gibi gruplar Heavy ve seksenler için elinden geleni yapıyor taksim konserlerinde takip edip seyretmeye ve desteklemeye gelirseniz yardım etmiş olursunuz :) ayrıca daha bilmediğim birçoğu vardır garajdada , ses duyurmak beste yapmaktan geçiyor beste yapmak kayıttan kayıtta paradan geçiyor herşey hemen olmuyor ne yazıkki...
-
bence zakkumla yeterince duyurdular gururumuz zakkum bastır !...
-
Tam beklediğim gibi cevap vermişsin, yazımın mantığını kavrayamamışsın. Ben onların has dinleyici olup olmamalarından bahsetmiyorum. Sen gençliğin rap, pop ve arabesk dinlediğini söylemişsin. Ben de azımsanmayacak kadar hatta her yerde görebileceğimiz derecede metal müziğe ilgi duyan gençler olduğunu vurguladım. Has dinleyici olup olmadıkları konu dışı. Ona bakarsan rap, pop, arabesk dinleyenlerin de has dinleyici olup olmadıkları tartışılır.
-
zakkum mu? heavy metal? hö? espriyse anlamadm :s
-
dark ambient ! neyin peşindesin ?
Zorunlu Edit : Uzatmana bile gerek yok manasındaydı.
-
olucak abı ısım verme de noterden almadık daha ısmı mıllet cayır ısım arıyo
-
abı o arkadas slıpknot gomlegı gıyen tayfadan ya slıpknot kım desen yol tarıf etcek cıddıye almamak lazım