Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yarduk

• HeArSe • 17 Haziran 2007 21:29 • #527941
    Marduk'un yandan yemişi :)
  • Single_FACTOR • 18 Haziran 2007 00:50 • #527945
    metalikmanyak
    17 Haziran 2007 Pazar / 21:19

Garaj >linkler...
  • Necrophilliac • 18 Haziran 2007 11:54 • #527955
    İyi de adam kendi grubunu tanıtmamış ki.Türk bi' grup.Grup tanıtımlarını da forumda yapmayacaksak nesi kaldı forumun?
  • Soulforger • 18 Haziran 2007 14:12 • #527956
    İyi de adam kendi grubunu tanıtmamış ki.Türk bi' grup.Grup tanıtımlarını da forumda yapmayacaksak nesi kaldı forumun?

Adam hariç her kısmına katılıyorum mesajın , herhangi başka bir grup da olabilirdi bu. Yani burada gruplar hakkında konuşamayacaksak konuşacak ne kalıyor ki?

Tekrar gözden geçse daha iyi olur gibime geliyor bu karar :)
  • HeArSe • 18 Haziran 2007 16:01 • #527958
    niye sildin ki? buna benzer birkaç başlık forumda.

örn: "orta asya black metali" bu niye silinmedi?
  • Single_FACTOR • 18 Haziran 2007 16:22 • #527959
    Tekrar Gözden Geçirildi ve gereği düşünüldü,
    Grup web site tanıtımları için Linkler bölümüne göz atınız.
    bu tip tanıtımların oradan yapıldığını göreceksiniz
    http://www.garaj.org/linkler.php?kategori=40

Link kategorileri
    [376 link] Genel
    [36 link] Alışveriş
    [84 link] Müzik aleti
    [689 link] Grup / Müzisyen
    [98 link] Kişisel sayfalar
  • Single_FACTOR • 18 Haziran 2007 16:28 • #527961
    niye sildin ki? buna benzer birkaç başlık forumda.

örn: "orta asya black metali" bu niye silinmedi?

hatırlatma için teşekkürler...
  • Soulforger • 18 Haziran 2007 16:32 • #527963
    Peki bir sorum olacak.

Bir grup hakkında konuşmak istediğimizde ne olacak? Grubu anlatacağız , tanıtacağız yorum yapacağız iyi hoş güzel. Ama ya grup hakkında tanıtıcı bir link vermek gerektiğinde? Bürokrasiye giriyor bu yapılan ve açıkçası işleri zorlaştırmaktan gayrı bir şey yapmıyor bence.
  • HeArSe • 18 Haziran 2007 16:37 • #527966
    link yerine şunu dersin;
    "arkadaşlar google'a girin yarduk yazın çıkan sitelerden 4.süne girin" nasıl ama :D
  • Necrophilliac • 18 Haziran 2007 16:55 • #527967
    Single_FACTOR'la tartşmaya girilebilir ama sonuçta görevini yapıyor.Bize bekçiye gitmek düşer...

Ne bekçisi?Nasıl bekçi?Hangi bekçi?Bir müzik forumunda grup tanıtılamıyor.Ne bu, jetgiller falan mı?Bir tuşa basıyorsunuz gruplar çıkıyor bir tuşa basıyorsunuz araba geliyor bilmemne.Forumu canlandırmak için elimizdeki tek silah olan grup tanıtma forum içinde yasak öyle mi?

Bu forum benim için bitmiştir, grup tanıtmanın müzik forumunda yasak olduğu forumda kullanıcılara kolay gelsin diyorum.Ben burada müzik bilgimi genişletmek için varım.Ama benim gibi bir adam ne her sorunda bekçiye koşacak kadar "vatandaş"tır ne de müdürlerle kavgaya girişecek kadar fevridir.Benim için sorun şu an var ve şu an grup paylaşılamıyor.Benim için forumunda bir anlamı kalmıyor.Bu forumun "şikayet gelsin öyle yapılır" mantığı da bu sorun düzelince beni buraya geri gelmekten caydırıyor ki sorun düzelecek mi o da tartışılır.

Son kez, saygılar...