-
hayır... Garaj : Müzik Birimi :P
-
orta asya black metali grup tanıtımı değil tür tanıtımı ve bu tür hakkındaki görüşleri öğrenmek amacıyla açılmış bir başlıktı çünkü
-
zaten bizde grup demedik ki :D
-
Yarduk
Single_FACTOR
Son düzeltme: 18 Haziran 2007 Pazartesi / 16:2618 Haziran 2007 Pazartesi / 16:22
Tekrar Gözden Geçirildi ve gereği düşünüldü,
Grup web site tanıtımları için Linkler bölümüne göz atınız.
bu tip tanıtımların oradan yapıldığını göreceksiniz
http://www.garaj.org/linkler.php?kategori=40
Link kategorileri
[376 link] Genel
[36 link] Alışveriş
[84 link] Müzik aleti
[689 link] Grup / Müzisyen
[98 link] Kişisel sayfalar
tür tanıtımları için nereyi kullanalım ?
-
yanlış hatırlamıyorsam o başlıkta grubun myspace linki vardı.yani yasakmış grupla ilgili link yayınlamak forumda.
-
Ben daha önce belli bir yerde bir fikrimi belirtmiştim burada da belirteyim . Bakın Hayko Cepkin veya Kurban ile bir link verilse silinmez . Neden ? Çünkü bilinen kişiler veya gruplardır . Fakat biliyorsunuz ki bu siteye Burak Gürpınar üye . Eğer gelse Kurban hakkında bir başlık açsa müdürlerimizin ve yönetimimizin tepkisi ne olacaktır ? Çünkü Kurban şu anda bilinen bir grup ama sonuçta o grubun üyesi gelip bir şey soruyor veya yorum istiyor veya grubunu tanıtıyor .
Daha da ötesi bu insanlar da profesyonellikten önce kendilerini tanıtmadılar mı ? Sitelerde olsun arkadaş arasında olsun . Müzik için bu kadar önemli şeyler ifade eden bir sitede kendini tanıtmak önemlidir . Ama yönetimin şöyle bir korkusu olabilir çok fazla tanıtım dolup taşabilir haklıdırlar.
Durum buyken diğer durum da budur . Teşekkürler .
-
o zaman bi daha açalım başlığı link atıldığı kısma google a girin ordan slaveiwuer yazın myspace linkini bulun şarkıları dinleyin benzer böyle grup biliyosanızda ismini yazın biz google dan aratalım çıksın dinleyelim yorum yapalım yorum yapın. yazalım nası olur ?
-
Demişim ki;
link yerine şunu dersin;
"arkadaşlar google'a girin yarduk yazın çıkan sitelerden 4.süne girin" nasıl ama :D
bence bu son derece mantıklı
-
Yauv aklıma geldi birden bu konu yazayım dedim:D Yarduk grubu Marduk'a falan gönderme değil aslında.. Grup Karadenizli ya, o belli olsun diye böyle bir isim seçmişler kendilerine.. { Uyy uşağım yarduk daa falan filan işte..}
-
myspacedeki şarkıların yarduğa ait olduğunu bilmesem marduk şarkıları derdim :) şarkı riffleri felaket bezniyor.