-
çok zekice
-
Anketlerde x grup ? Şu grup? Bu grup ? adında bir çok reklam tanıtımı yapılıyor ozaman onlarda linklere eklensin ne gereği var
Necro arkdaşımın yazdıklarına da sonun kadar katılıyorum..insanlar buraya birşeyler öğrenmek güzel vakit geçirmek için giriyorlar bukadar katı kuralcı olmayın
-
sanırım artık doğru söyleyen kendiliğinden köyü terkediyor..
yukarıdaki yazıdan ve sonunda alınan karardan bunu anlıyorum..
tepkin ve yorumunun kalitesi konusunda da tebrik ederimm..
işte bunu "kim olsa" YAPMAZDI..
.)
-
...düzeltildi...
-
Peki , bundan sonra bu forumda "Amy Lee'nin kilolarından , şu an hangi şarkıyı dinlediğimizden , avril'i mi yoksa amy'yi mi tercih ettiğimizden" falan bahsederiz.
Müzik hakkında konuşunca tabi biraz garip oluyor bu forumda , nemize lazım.
-
Arkadaşlar forumların daha fonksiyonel olması ile bu tip ihtiyaçlar daha rahat karşılanabilecektir.
şu anki sistemde herkezi mutlu etmek söz konusu olamıyor.
-
Forumun kaynak kodlarının değişmesiyle bu konunun pek bir alakası yok gibime geliyor. Orada da başlık açılıp link verilecek , gruptan konuşulacak. Burada yapılanın farkı ne? Yok...
-
Ya neden uğraşıyorsunuz ki onu anlamadım?Bu sitede Single Factor gibi bir müdür varken siz hangi özgürlükten,haktan bahsediyorsunuz?Müdürümüz resmen bir bilgisayar programı gibi.İçinde emek olsun ya da olmasın,ne görürse görsün,kendiliğinden siliyor.Ben Garaj'dan ayrılacaktım bekçiyle konuştum ikna oldum,A dead castle Garaj'dan ayrıldı,şimdi de Necrophillac'ı siteden tiksindirdiler.Daha benim bilmediğim birsürü insan vardır yani...Kim suçlu acaba?Biz mi?,Single Factor mü?yoksa onu müdür yapan bekçi mi?(Hani derler ya sana ehliyet verenin diye,o hesap oldu)
Örneğin Single Factor'un eklediği resimlerindeki yorumu:
"Her Karakter için Windows Mesajları, Bakmadan geçerseniz; çoccuumu keserim walla! :DD"
Söyliyecek birşey bulamıyorum...
Not:Single Factor sen istifa edersen biz mutlu olacağız,merak etme.Hiçbir müdür senin gibi değil çünkü.
-
sonuna kadar haklısın HardrocK.
-
HardrocK
19 Haziran 2007 Salı / 15:42
eleştiri müzik bölümünde olmasına rağmen mesajda haklılık payı olduğunu düşünüyorum ve silmiyorum.
Ayrıca şikayetlerinizi bekçi ile paylaşabilirsiniz,
"Forumlar >Garaj" Bölümünde Müdürlerin görev ve sorumlulukları, Forumların işleyişi, fonksiyonları ile ilgili isteklerde de bulunabilirsiniz.