Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yarduk

• GaRaJ Bekçisi • 19 Haziran 2007 17:44 • #528007
    Arkadaşlar bu mühim bir konu ve forumda değil, sitenin bu konularla ilgili bölümlerine yerleştirilmesi gerekli. Girilen mesajda bir albüm haberi bir etkinlik haberi ve bir de link var. ilgili bölümler derken, albümün çıkışı haber olarak eklenirse basın bülteniyle birlikte GRJ ana sayfasında dahi yayınlanır (şu ana kadar siteye eklenen neredeyse tyüm albümlerde olduğu gibi). Karadeniz turnesi aynı şekilde haberlerin etkinlikler kısmına girilebilir. Bu konu da hem GaRaJanda da hem de içerik el verdiği ölçüde planlanabilirse ana sayfadan duyurulabilir. Link konusu da malesef bu tip siteler linkler bölümlerinde yayınlanmıyor. Kendi domaini olan sitelerin linklerine yer veriliyor GRJ linklerinde.

Bu kuralların tümü doğru yayıncılık yapılması ve yeni grupların tanıtımlarının daha efektif sonuçlar verebilmesi için 6 yıldır uyguladığımız kurallar. Yeni bir şey yok. Gereksiz birbirimizi kırmayalım.

Metalikmanyak dediğim eklemeleri siteye yapıp konuyla ilgili benimle özel mesajlardan görüşebilirsin...
  • cerberos • 19 Haziran 2007 22:47 • #528039
    haber ya da ilan vermek için değil de sadece insanların bu konudaki düşüncelerini almak için yazmışta olabilir ama.. bence silmek için kötü bir gerekçe bu..
  • delik beyin • 20 Haziran 2007 00:23 • #528052
    iyi de, bırakın ülkeyi, dünyada hangi müzik forumuna giderseniz gidin forumu en çok aktif tutan şeyin grup tanıtımları olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz ki olması gereken de budur. garaj gibi büyük bir müzik forumu olan bir yerde grup tanıtımı ve hakkında fikir alışverişi yapamayacaksak ne anlamı kalıyor ki müzik forumunun?
  • HardrocK • 20 Haziran 2007 08:16 • #528063
    Fakat siteye giren insanların çoğu linklerden daha çok forumlara giriyor,bir de ikibine yakın link var,oradan durup dururken benim tesadüfen Yarduk'u bulmam imkansıza yakın bir şey.Mesela ben bu grubu tanımıyordum,bu forum olmasa hiç tanımicaktım.Fakat şimdi forum silindiği için hala tanıyamıyorum,bilgilenemiyorum.Bu gibi durumlar da Garaj'ı "herhangi" bir site yapıyor ne yazıkki.
  • ga ga • 20 Haziran 2007 12:28 • #528073
    üsttekinin dinlediği müziği yorumla ilgili üsttekinin dinlediği müziği yorumla bölümünde geceyarısı melankolisi markıları ilgili geceyarısı melankolisi markıları bölümünde şu sıralar ne dinliyorsunuz??? ilgili şu sıralar ne dinliyorsunuz???bölümünde metal müziği nin en hoşunuza giden dönemi hangisi ilgili metal müziği nin en hoşunuza giden dönemi hangisi bölümünde jımı hendrıx...!! ilgili jımı hendrıx...!! bölümünde zakkum?? ilgili zakkum?? bölümünde sizce hangisi??? ilgili sizce hangisi??? bölümünde A-ROCK çı Teoman :)) ilgili A-ROCK çı Teoman :)) bölümünde gp tab ilgili gp tab bölümünde şarkı içinde bir cümle? ilgili şarkı içinde bir cümle? bölümünde tartışılmalıdır!!
  • nefretimsin • 20 Haziran 2007 13:58 • #528077
    garaj artık bir müzik forumu değildir
  • Nem • 20 Haziran 2007 14:06 • #528078
    GRJ zaten hiçbir zaman bir müzik forumu olmadı ki.
  • Soulforger • 20 Haziran 2007 14:10 • #528079
    Yakında bir kaç "ufak" değişiklikle öyle olacağını umuyoruz ama :)
  • bokböcüüü • 20 Haziran 2007 16:10 • #528080
    müzikleri güzeldi bence.
  • Mr Jackson • 5 Temmuz 2007 06:17 • #528821
    GaRaJ zaten hiçbir zaman müzik forumu olmadı, her zaman müzik sitesiydi