-
popüler kültürü seviyorum
-
bizim medyamız 5 para etmez.yazıcam bir sürü şey cenk gibi ama cümleleri topalayamıyorum.
-
ya ayrıca karı kızla alem yapmış diyen arkadaş sen kimbilir neler yapıyosun bence git kendini uçurumdan at milli servetten kayıpsın bence!
-
sanki adam askerlik arkadaşın yanındaydında biliyosun ne yaptığını bağdat caddesi genci bildiğin belki neye dayanarak konuşuyorsunuz ? Tv den gördüğünüz hiç konuşmadığınız gerçekte bile görmediğiniz bir adam hakkında herkes istediği yorumu yapabilir tabi garajın kuralları çerçevesinde alem yapmıştır gençtir içmiştir hız yapmak istemiştir arabayı kullanan kaza yapıp hakkı rahmetine kavuşmuştur 2si 1ide yolda galiba nesi büyütülüyor bunun anlamıyorum
-
cok üzüldüm gercekten cok büyük hayrani olmasamda seviyorum bazi sarkilarini sevsemde sevmesemde o bir insan ölmüs ölmemis bana ne diyemiyorum dualarim onunla iyilesir insallah
-
Dualarım onunla birlikte..gözümün önünde can çekişiyor ve ben birşey yapamıyorum..kötü bir durum..Allah düşmanımın başına vermesin..Barış hepimiz seninleyiz..
-
haberlerde izliyince bir an gözlerim doldu ya:Cailesiniin durumu çok kötü babası "oğlum beni bırakıp gitmez" diyordu:C
-
evet ya Allah sabır versin hepimize..Merve Sevi de kriz geçirmiş ya.. :-(
-
artık çok geç ama geçmiş olsun
bence sert müzik yapmadığı halde işin suyunu çıkarmaayn haddini bilen magazinden gelri sağlamayan bi insandı
-
ayrıca bu magazin mantığı niye!alemse alem sanane!
hiç kimse ölmeyi haketmez en kötü insan bile...