Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Barış AKARSU ; Yaşamın kıyısında ;(

• Maxfrodo • 5 Temmuz 2007 00:23 • #528808
    Ha Ha Ha Ha !

Ha Ha Ha ne kadar komiksiniz yahu siz böyle,daha dün barış akarsunun adı anılmıyordu şimdi bakıyorum herkes msn iletisine bişeyler yazıyor forumlarda birşeyler karalanıyor.Klasik türk insanı hareketlerinizi artık bir kenara bırakın lütfen.Magazine medyaya lanet okuyacağınıza önce kendinize bi çeki düzen verin derim.
  • SlipknotSlave • 5 Temmuz 2007 00:26 • #528809
    Ha Ha Ha Ha !

2 temmuzdan beri yemediğim laf kalmadı şu senin HA HA HA HA başlığında geçenleri millete anlatmak için
  • berry88 • 5 Temmuz 2007 00:27 • #528810
    Ha Ha Ha Ha !

Ha Ha Ha ne kadar komiksiniz yahu siz böyle,daha dün barış akarsunun adı anılmıyordu şimdi bakıyorum herkes msn iletisine bişeyler yazıyor forumlarda birşeyler karalanıyor.Klasik türk insanı hareketlerinizi artık bir kenara bırakın lütfen.Magazine medyaya lanet okuyacağınıza önce kendinize bi çeki düzen verin derim.

Söylenecek hiçbir şey yok dediğin şeylere..
    Olay Türk insanı olmakta değil insan olmakta..
  • NefesAL • 5 Temmuz 2007 00:28 • #528811
    Ha Ha Ha Ha !

bunu barışmış aliymiş ayşeymiş diye yazmadım her türlü magazinden nefret ediyordum şimdi de ölümden pirim yapma çabasındaki magazincileri daha doğrusu slipknotslave' in söylediği gibi bütün türk medyasını görünce sinirlerim bozuldu. sana açıkladığım falan yok. istediğini düşünürsün.
  • SlipknotSlave • 5 Temmuz 2007 00:30 • #528812
    Ha Ha Ha Ha !

cık cık cık hala olayı kavrayamamışız zaten bu prim yapma olayı 4 gündür salya sümük ağladığınız ekrandan enjekte ediliyordu uyanın artık ALOO
  • NefesAL • 5 Temmuz 2007 00:32 • #528813
    Ha Ha Ha Ha !

tamam işte ben de bunu diyorum sadece o adam ölmedi şimdi gördüm ki medya denen şey zaten çoktan ölmüş...
  • DrumBanger • 5 Temmuz 2007 00:38 • #528814
    Ha Ha Ha Ha !

Medyayı s...... Ama şu muhabbeti kesin artık . Birbirimize medyayı hatırlatıp sinir yapıyoruz sadece .
    Ailesinin başı sağolsun .
  • Maxfrodo • 5 Temmuz 2007 00:41 • #528815
    magazin denen şeye lanet olsun!

Bırakın barış ölmüşmüş,ağlamışmış,kamyoncuymuş zartmış zurtmuş.Medyaya ya da kamyonculara b*k atmanın manası yok.Adamın ölmesi gerekiyordu öldü,merak etmeyin eğer o kamyon çarpmasaydı arabaya göktaşı düşer yine ölürdü.Ölümden kaçılmaz,vakti ve zamanı gelince herkes ölür !
  • FuL_TeLiKe • 5 Temmuz 2007 01:43 • #528818
    Allah rahmet eylesin diyeceğinize neler söylemişsiniz..

sizemmi düştü medyayı eleştirmek..
    farkınız kalıyomu onlardan?
    konuşarak mı değişecek bütün şikayet ettikleriniz..?
    .
    .
    daha neler söylenebilir ama vefat eden 1 insan için açılmış 1 başlıkta bunları tartışmanız(tartışmam) ne kadar etik?
  • aldieb • 5 Temmuz 2007 02:36 • #528819
    Ha Ha Ha Ha !

arkadaşlar anlayamadığınız bişey var her zaman ve anlamamaya da devam edersiniz bu düşünceyle olaylara bakmaya devam ettiğiniz sürece.herkes kötü bir olayın ardından nedense hep suçlu aramaya yer arar.
    farketmediniz mi hala? insanlar hep ölürler, ve geriye diğer insanlar kalır.belki onu sevenler kalır geriye. biz yaşayanlar kalırız geriye.
    bi düşünün burdan ne ders çıkartabilirsiniz kendinize.daha çok gençti, ölümün soğuk yüzü ona yakışmayacak kadar genç.
    ve belki sizinde sevdikleriniz var, ölümü yakıştıramadığınız sevdikleriniz. evet varlar ama belki yarın olmayabilirler.şimdi gidin ve onlara sarılıp şu an ölen kişi o olmadığı için şükredin.
    barış akarsu'nun ailesine başsağlığı ve büyük bir sabır diliyorum...