-
Olmadı .... Buraya kadarmış...
Son Resimlerini basına satmak isteyen ratçılar ve hastane bahçesinde dört dönüp, Bütün Tv kanallarına röpörtaj veren kaşar ünlü çakmaları varmış yazıklar olsun.
-
Olmadı .... Buraya kadarmış...
Sadece onlar değil hergün anahaber bültenlerinde çıkan neydi arkaya duygusal bi müzik koyup ailesinin vahim durumunu gösteren vatandaşın duygularını sömüren reyting kaygısı güden adi medya neydi kınıyorum hepsini yazıklar olsun.
-
allah rahmet eylesin barışım
eet ya kotu olmus barıs normal bı ınsandı cok olmasada sevıyodum onu
-
İşte bu kötü oldu..
Kimilerine göre o kötü bir rockçıydı ölmeyi hak ediyodu.. Aslına müzik yapıyo olması o kadar da önemli olmamalıydı kimse için. Sadece genç ve 'masum' biriydi.. Yaşayacak, görecek çok günü vardı her nasıl yaşarsa yaşasın.. Malesef artık onu sevmeyenleri kızdıramayacak.. Artık kimse onun üzerinden rant sağlayamacak..
Ve ne yazık ki artık kötü de olsa müzik yapamayacak..
Çok üzüldüm gerçekten.. Herkesin başı sağolsun..
Ailesine de sabır diliyorum...
-
İşte bu kötü oldu..
cok üzüldüm bunu hak etmedi mekani cennet olsun
-
magazin denen şeye lanet olsun!
FOX tv'yi şiddetle kınıyoruz!
böyle kanal olmaz olsun...
-
ne yaptı fox
-
FOX tv'yi şiddetle kınıyoruz!
böyle kanal olmaz olsun...
Aslında Star da iğrençti. Gerizekalı bir muhabir vardı ve salak salak orayı çek burayı çek diye kameramana emirler veriyodu.. MAL galiba canlı olduğundan haberi yoktu.. İnsanların içinden ağlayan bir kişiyi seçip bir de zoomluyolardı..
Duygu sömürüsü ne demek Star dan öğrenmek gerek..
Hepsine birden lanet olsun...
Böyle televizyonculuk olmaz olsun..
-
eşşek kadar kanal logosu vardı. son resimleri falan of ya ölümden pirim yapma çabası işte daha nolsun. star tv de aynıydı zaten...
http://img165.imageshack.us/img165/1080/lv02ip0.jpg
-
niye starıydı foxuydu bu kazadan beri anahaber bültenlerinin hangisi büyütmedi bu olayı dağ kadar ? TÜRK MEDYASINI KINIYORUM