-
Anlayışın için teşekkür ederim aynı fikirdeyim.
-
Rica ederim , ama ben Single_Factor'ın dediğine de katılıyorum , sadece kliplerinin görsel yanları güzel olabilir ama şarkı olarak britney jennifer menifer madonna , bunlar bizi açmaz , sevdiğimiz müzik türü değil o yüzden istedikleri kadar klip çeksinler , müsik kalitesizse gerisi civa ...
-
muhteşem kaliteli müzik kanalı mtv..
puhahahaha!!
-
Ona bakarsan buradaki kliplerde onların dejenere özentisi.
Soyun da ne dediğin anlaşılsın türü sanat var burada da ama son derece estetik yoksunu.
Hele bir klip var amanın evlerden ırak. Hatun kişi şarkının yarısını havuzda yarısını küvette söylüyor ama ne ritmik hareketleri müzik ile senkronize olabilmiş ne de şarkı ile ilgisi olan bir hikayesi var.
Sadece soyun da ne dediğin anlaşılsın sendromu.
Diğer adamlar hiç olmazsa soyunsada giyinse de dansları ile etkileyici olmayı beceriyorlar. Buna ışık oyunlarından iki kare sonraki sahne de dahil.
Daha dün gibi aklımdadır Nez'in 70 ekran televizyonumu poposu ile kapladığı o sahne.
Al sana estetik hesapta ;)
-
:) Peki ;)
-
neden MTV ? Tamam gayet güzel parçalar çıkıyor ama neden MTV? neden bize MTV övdün de neden bize MTV gibi kaliteli müzik yapan türk kanalları açılsın demiyorsun ki? neden bunu tartışmıyoruz?
bence bizim bir yerden başlayıp kaliteli müzik kanalına ihtiyacımız var (türk malı)..
-
bebem, minik bi anekdot gircem araya:
birden aklima geliverdi...
bizim sertab erener ile onlarin riki martin bir sarkiya duet yapmislar idi 5 sene kadar once. bizim kanallarda bu parcanin klibi donerken, yaban ellerde riki martin'in ayni sarkiyi baska hatun kisi ile yapitigi duet oynar idi. boyle de bir bakis acisi var vahsi bati'nin biz turkler'e karsi.
bunu bilir bunu soylerim.
-
Sandalyeye ters oturandan kastın Candan Erçetin ise yazarken bi kaç kez düşünmüş olman gereliydi.
-
anti pop anti meteve
-
bana mı dedin =) ben ne anticiyim ne kuntici hoşuma gideni dinliyorum valla yabancıysada zaten mp3 ünü indiriyorum kazandırmıyorum nihahahha