-
Çok salakça bir düşünceye daha salakça karşı çıktığın için teşekkür ederim :)
Madem kasımpaşa ronaldinho denen sünnetsiz adamı renklerine katamıyor o zaman kasımpaşa o ligde oynamaz böylece ülke olarak bizde eziklik duymayız
ama kasımpaşa aldığı parayı revizyon için gene kendi sektörüne yatırırsa o zaman kasımpaşada ronaldinholar yetişmeye başlar isimleri de recep olur hüseyin olur bizler de recepler ile gurur duyarız
ancak bizim recep halen evrimini tamamlamamış ve henüz recep ivedik iken Sarayburnun'da beyaz donla yüzerken sen ivedik kardeşimizi California sahillerine gönderirsen orada biraz lümpen kaçar.
-
Müzikal olarak da eleştirimi yapmıştım demek gözünden kaçmış.
Müzikal olarak diyorum ki bu adamlar sadece şarkıcı değil aynı zamanda geneli müzisyen. Hemen hepsi bir enstrüman çalıyor. Sence yerli kanallarda izlediğin kaçtane klip sahibi ( kimi şarkıcı kimi yorumcu kimisi böğüren ) vatandaş bir enstürman çalıyor ?
Sence bu bazı şeyleri altyapıdan başlayıp etkilemiyormu ?
Ordan bi La verirmisin deseler o ne la derler :)
Hadi o zaman işi bilenlerden bi kaç örnek vereyim
Misal Nazan ÖNCEL olsun. Kendisi gitarda çalar ama sen Nazan'ın hangi klibinde işte budur abicim diyebilecek kadar üst düzey performans gördün görsel açıdan ?
Çekim teknikleri hayal gücü senaryo bunları bir üst üste koyarmısın lütfen ?
Şarkı soyleyen bir başka arkadasımız Rafet Elroman karların içinde maçka parkı kılıklı bi yerde yürüyerek şarkılar söylediği kliplerimi yarıştıracaksın görsel açıdan.
Hayır bir de görsel açıdan iyi diyipde müzikal anlamda kötü diyebileceğim birtane klip yokki örnek vereyim
Bol çıplak kızlar arasında güneş gözlüğünü takıp gömleğini açan ve ikinci sahnede beyaz atleti ile kollarını sallayarak şarkı okuyan bir kamyon klip sayarım sana ama hangisi bir shape of my hart gibi bir şarkıya rakip olacak ?
Aga sende hiç bi haltı beğenmiyorsun dersen buna da itiraz ederim. Hayko CEPKİN'in son klibi şarkısı güzel ama sönük kalıyor kardeşim elin adamının yanında
Diğer kliplerden sahne araklayan takla atarken ağlayarak şarkı söyleyebilitesi olan doğuş ilemi mtv'deyiz , göğsünü lohusalar gibi ovalayarak şarkı söyleyen mustafa sandal ilemi Robbie Williams ile rekabet edeceğiz ?
Yaz yaz bitmez o kadar yazmaya da gerek yok yeterki insanın anlamaya gönlü olsun.
Kral çıplak demek bu kadar zor mu ?
-
şindik müzisyen olmak için birde enstruman çalmak gerekmez söz yazarlığı bile yeter (sözüm ayşe hatun önala değil)diyebilirim iki kırık gitar tonu etkileyebilir insanı.
söylediklerinin birçoğunada burda kimse karşı çıkmıyor zaten..
bu giyim kuşama takmışsınız birde beyaz atlet filan insanların üstüne işeyen doors gibi olamıyolar gerçi.
Fatih Erkoç'un da klipleri kötü.
birde dikkat ettimde görümnüşe giyim kuşama çok dikkat edip hayko çirkine puan vermişsin
ateşlisin
umarım ilerde sen yaparsın bizde izleriz.
-
Müzisyen olmak için enstrüman çalmak gerekmezmi ?
Adına solist dersin yorumcu dersin şarkıcı türkücü dersin ama müzisyen diyemezsin ;)
Söz yazarı Aysel GÜREL idi kendisine müzisyen dendiğini duymadım hiçi bir yerde. Herneyse.
Gelelim Doors hadisesine. Emin ol bizim laylaylomcular Doors kadar olsalar idi bunu taşıyamazlardı cemaatin üzerine işemekden ziyade büyük hacetlerini bile yapmaya çalışırlardı.
Giyim kuşam elbette önemli sence onca sahne kostümü neden hazırlanıyor ?
Sahne bir gösteri sanatıdır sen sahneye çıksan gaffur pijaması ile çıkmazsın , ya da umarım çıkarsın bizde ileride bir yerde seni tanımazlıktan gelerek izleriz :)
İşin bir garip yanı ise sende gayet iyi anlıyorsun ne demek istediğimi ama ana muhalefet lideri gibi bir tavır içindesin oysa benim iktidar kavgam yok ben kendi derdimi anlattım.
Hayko'nun şarkılarından memnunum bu arada. Neden olmayayım ki ?
Peki bunca müzikal yetersizlikten bahseden diğer arkadaslara gelelim.
Stüdyoya girince kaçtaneniz moğollar şarkısı çalışıyor kaçınız Barış MANÇO şarkıları söylüyor
Bulutsuzluk özlemi , Mavi sakal gibi grupların şarkılarına kaçınız yer veriyor.
Ahanda yakaladınız işte bir açık daha şimdi alt alta şahsıma sitem mesajları gelir :)
Anlaşılan içlerinden birisi ( Allah gecinden versin ) vefat edene kadar MFÖ'de kendisine layık olduğu yeri bulamayacak.
Yaşasın bademlerimiz.
İSTAANBUUL BAAAŞKEENT MAAGANDAA YAA ÖÖÖZGÜRLÜÜÜK !!!!!
Not : Yukarıdaki kalın yazı kimse ile alakalı değildir bayılıyorum rahmetli Gökhan SEMİZ'e :)
-
ya se3n neyin mücadelesini veriyosun :D
-
Göğüslere özgürlük için sütyenleri protesto ediyorum :)
-
allah cezanı :D
-
evet
-
http://www.herkesdinlesin.com/ff_girl_ff
burada hatun player koymuş sağ tarafa birde gitar çalmış benim favorim bu akşam ölürüm ve yeter ki..
-
bu kız şarkıları için videoklip çeksin ama içine şarkı koymasın.