-
arkadaşlar rock n coke festivali 2008 de yapılmayacakmış gitmek isteyenler için geçmiş olsun ben zaten gitmeyecektim :) bkz: http://www.rockncoke.com/tr/default.asp
-
acaba grupların gelmeme sebebi ne :D
-
Barışarak da olmasın o zaman. Madem ona karşılar :)
-
Nedeni bağıra bağıra ortada..
Dünyaca ünlü grupların başka şirketler aracılığıyla gelmesi. Judas Priest, Metallica, Haggard, Testament, Opeth, Whitesnake, Def Leppard gibi. Rock'n Coke bu zorlu arenaya çıkamamıştır. Çünkü korkmuştur. Bu işler ne yazikki çadır kenarında prezervatif dağıtmakla 2-3 saçmalığı dünya starı olarak tanıtmakla olmuyor. Bu yıl anladılar bunu. Bu yıl onlara kocaman bir leke olarak girmiştir. İnsanlar beklediği heyecanı tabi sizde duymayacak. Adam gibi söyleyemediniz mi bu gruplarla rekabet edemeyiz diye. Festivale 250 kişi bile gelmeyeceğini. Karizmayı çizdirmemek adına bahane bulmuşlar. Ama neden açık açık ortada. Çok iyi oldu. Karizma çizildi be rakınkok
-
Hahha :D
İlgilenmiyorum.Gitmiyorum nasılsa...
-
Büyük ihtimalle sezonun ramazan sebebiyle tatil dönemine de denk gelmesi izleyicinin düşeceği, piyasadaki belirsiz dalgalanma, siyasi riskler & doların değerinin yükselmesi sebebiyledir.
Hatırlarsanız 95 civarı pink floyd la da anlaşılmış, bu tip sebepler yüzünden iptal edilmişti.
-
Seninkiler varsayım :) Ramazanda bizim metalcilerimizin %90'ı oruç tutmaz.
-
ohh ne güzel ne güzel... :)))
-
Bu saydığın konserlerde de o prezervatif olayları kat kat yaşanacaktır . Bu her yerde olan şeyler . Organizasyona gitmeden kötülememek lazım . Ben de sevmiyorum gelen gruplar dolayısıyla falan ama unutmayalım ki bir başlangıç adımı sayılır Rock'n Coke . 2003'te 3 günlük bir festival yapmak g*t isterdi , adamlar yaptı ve eğer bu sene yapamayız diyorlarsa mantıklıdır . Rock'n Coke Ağustos sonu , Eylül başı olur genelde ve de tüm sayılan konserler o tarihten önce olacağı için insanlarda para kalmayacaktır ve gidemeyeceklerdir bu sebepten bile iptal etmek mantıklı .
-
onların da varsayımıymış demek ki iptal etmeden önce o yüzden temmuza almışlardı.