Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock n Coke 2008 iptal

• Single_FACTOR • 21 Nisan 2008 20:32 • #533808
    rockcı

Şu cümleyi hatırlayıverdim bir an:
    -abi slayer'da metalika'mı oluyor? "
  • Calgon • 22 Nisan 2008 01:44 • #533812
    Nedeni bağıra bağıra ortada..

Dünyaca ünlü grupların başka şirketler aracılığıyla gelmesi. Judas Priest, Metallica, Haggard, Testament, Opeth, Whitesnake, Def Leppard gibi. Rock'n Coke bu zorlu arenaya çıkamamıştır. Çünkü korkmuştur. Bu işler ne yazikki çadır kenarında prezervatif dağıtmakla 2-3 saçmalığı dünya starı olarak tanıtmakla olmuyor. Bu yıl anladılar bunu. Bu yıl onlara kocaman bir leke olarak girmiştir. İnsanlar beklediği heyecanı tabi sizde duymayacak. Adam gibi söyleyemediniz mi bu gruplarla rekabet edemeyiz diye. Festivale 250 kişi bile gelmeyeceğini. Karizmayı çizdirmemek adına bahane bulmuşlar. Ama neden açık açık ortada. Çok iyi oldu. Karizma çizildi be rakınkok

hacım naaptı metal'n coke yaptın festivali yaaa.bu isimler hiçbir zaman gelmeyecek rock'n coke'a orada bildiğin rock soundlarını alacaksın.. veya yerli plakaları:=)
    bir de rock'n coke'a gitmiş biri olarak (2007-2006) oraya liseterk koysan.. millet yine gider... bkz: rock'n coke gibising. çadır kurmak istiyorum...
    ama hiçbir müzik festivalinde olamyan güzellikleri var oranın.. en azından bir ruhu var.. güzeldir. keza kola firmasının rekabet edemeyeceği güç yok gibi düşünüyorum..
  • linde_ • 22 Nisan 2008 01:50 • #533813
    Rock'la metal kardeş müzikler birbirini etkilerler :)

Rock dinleyen bir eleman metalde dinler genelde. Rock'n Coke altında İsmail Yk'yı çıkarırlarsa o bomba olur bak.
  • Calgon • 22 Nisan 2008 01:53 • #533814
    Ben dinlemem hacı. Metal dinleyen adamın sertleşme sorunu vardır. Bunu 1 sene önce söylediğimde kıyamet kopmuştu. Corecılar(nası bişeyse) saldırmıştı bana... sandiago bile saldırmıştı...

metal rock'ın bir alt dalı olduğu için. sadece rock diyerek metali kapsamamış oluyoruz. aksine. saf rock dinlemiş oluyoruz... aralarında belirgin çizgiler olmasa da... ne tarafta olduğunu hissedebiliyorsun..

İsmail yk ortalığı kasım kasım kastırır hacı.. allah belanı versin solo atar... tarihe geçer. youtube'da 6 milyon seyredilir.. ne pogo yaparlar hem de. karşıdakine allah belanı versin diye daldığını düşünsene =)
  • linde_ • 22 Nisan 2008 02:08 • #533815
    Sen bir istisnasın hacı :)
  • Calgon • 22 Nisan 2008 02:11 • #533816
    Kaide kız ismi mi?
  • System666 • 22 Nisan 2008 02:12 • #533817
    zeka gerektiren espiriler no#1
  • faLLen angeL • 22 Nisan 2008 17:28 • #533818
    oh iyi olmuş..
    her yıl gidenleri kıskanıyodum..bu yıl kıskanmıcam kimseyi (,
  • l-i-m • 22 Nisan 2008 20:10 • #533819
    :D:D sarhoşken daha iyi di mi ,,? :D
    linde_ciğim bak şimdi hepimiz metal dinledik ama bazı müzikseverlerde belirli bir yaştan sonra metale karşı soğuma oluyor ve soft rock & blues tarafına yoğun bir kayma oluyor ,, ben artık heavy metal'den başka metal türü dinlemiyorum , şero ancak birkaç parça dinler*sever hevay metal olarak ,, ama yani konser olduğunda da koşa koşa gideriz :P maksat muhabbet :P

bu arada efes pilsen blues festavalleri oluyor - abowww aboww , şero bana bilet ısmarlaycakmış bu sene :O
  • Calgon • 22 Nisan 2008 20:23 • #533820
    sen gelmek iste ben ısmarlarım. ben metal konserlerine sırf bira içmek ve kızlara bakmak için gidenleri seyretmek için gidiyorum. biraz da bağırıp çığırıp eve dönüyorum. zevkli oluyor.
    ama headbang filan.. delikanlı adamı bozar o işler. =) ya işin özü... "genç kitlede sert oluyor.. yaşlandıkça yumuşuyor." bkz: Günler, Tepelerden Aşağı Koşan Vahşi Atlar Misali