Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock n Coke 2008 iptal

• linde_ • 22 Nisan 2008 20:26 • #533821
    Ulan aramızda kaç yaş var :D belirli bir yaştan sonra metalden soğuyormuş insan. Açtırma ağzımı :D Bünye meselesi tamamen. Akmardaki küpeci amcam 55 yaşında kapıdan girdiğimde iron maidenler, judas priestler, testamentler çalıyor.
  • Calgon • 22 Nisan 2008 20:32 • #533822
    Sen bakma benim yaşıma.. Benim aileden kaynaklanıyor.. Ablam 30'unda soğumuştu. O soğuduğu için ben zaten ister istemez etkilendim ondan.. bkz: biz de yenik sayıldık. Abi iron maiden judas testament.. bunlar mezara kadar dinlenir... ama bence metal bir süreçtir. ve süreç kalmalıdır. bkz: müziğin evrimi. ha dayı hala seksenlerde yaşıyosa. gidip boynuna atlamak lazım. amca bana dövmelerini göstersene demek lazım. amca bu küpeler kaç yıllık demek lazım. amca zamanında ortalığı sallamışlar. anlatsana bize anılarını demek lazım... lazım da lazım... o adamlar o ruhu tatmış adamlar. onlar özel insanlar... mesela ben woodstock69'a gidecek kadar şanslı doğsaydım eğer.. şu an sadece janis dinliyor olurdum... etkiliyor yani... öyle işte... bu arada. acaip öpesim geldi seni. çok tatlısın.
  • skater_memo • 22 Nisan 2008 20:46 • #533823
    gidenlerin kacı rockcı'dan kastım, kaçı ordaki gruplar için gidiyor olarak da düzeltilebilir. ortam olsun vs diye gidenlerin sayısı hiç de az değil..
  • linde_ • 22 Nisan 2008 20:52 • #533824
    Yavrum sana demedim ki :)

love is metalrock biradere söyledim. Salkıma bak kime cevap vermişim.
  • Calgon • 22 Nisan 2008 20:53 • #533825
    Keza ortam hiç de prezervatif fiyatlarıyla orantılı değil... Ben bizzat çadırlara baktım... Herkes sevgilisiyleydi yani. =) Yani orada başlayan ilişki sayısı yüzde 5i geçmez... ama süper ortamdı. ben ve iki arkadaşım 6 tane kızla tanıştık. sonra gondola bindik. paramı yediler. sonra hepsine bira ısmarlattım. kartım yok diye.. öyle yani. gayet samimiydi ortam =) ha.. konser başlayınca şöyle bir diyalog geçiyordu

+Abi konser başlamış
    -Kim çıkıyo ?
    +Hayri Bıçkın
    -Sen takıl. Ben şu şeye tırmanıp bir iki bira içeceğim.

Evet... Bütün gruplar için gitmedik... Ama sırf festival havası için bile gidilebilecek bir yer rock'n coke.. En azından barış festivalindeki gibi insanlar fb gs kavgası yapmadılar.. dersim dersim diye uykumun içine etmediler gece 3te... ikisine de gittim gördüm.. hiç de karşı çıkılacak bir yer değil hezarfendeki..
  • SlipknotSlave • 22 Nisan 2008 21:08 • #533826
    yaşla pek alakası yok bence çevre meselesi
    ha şöyle bi durumda var tabi 30-35ime geldim metal dinleyen yok etrafımda bende popa sarıyım oluyor olay, bu bir olgunlaşma değildir, apaçık yalnız kalmamak için yapılan bir eylemdir.
    gençlikte hadi kanın kaynar ortalığı toz duman etmek istersin ama 5-10 sene sonra anlamsız gelir ya da birisi kişilik bakımından sakinse zaten sakindir bi de metal dinleyelim ayağına dinlemiştir bir süre metali onada eyvallah ama yukardada söylediğim gibi bunlar yaşın etkisi değil bu çevrenin etkisidir.
  • SlipknotSlave • 22 Nisan 2008 21:11 • #533827
    o zaman tuvaletede sadece el yıkamak için gidilmez, çatır çatır söktüreceksin sifon seside gelcek ondan sonra el yıkayacaksın ne alakası var ortam olsun diye festivale gitmekle gitmemekle festival adı üstünde lunaparkın işi ne orda o zaman ? standlar niye kuruluyor ? tuvalete saç düzeltmek için gidersin, elini yıkamaya gidersin, kusmaya gidersin ne olmuş yani ?
  • skater_memo • 22 Nisan 2008 21:21 • #533828
    nediyim abi iyi yapmışsınız :D ben zaten hayatta gitmeyin o festivale böö kaka demedim :D ama para vericeğim bir festival de değil açıkcası. nasıl ortam olursa olsun, benim için öncelik müziktir.
  • SlipknotSlave • 22 Nisan 2008 21:24 • #533829
    çok gördük öyle diyenleri :)))))9999999999
  • skater_memo • 22 Nisan 2008 21:25 • #533830
    lunaparkla ortamın ne alakası var anlamadım? lunaparkta eglenmektir amaç, ortam dediğim olaysa oraya sadece yeni insanlarla tanısmak için gelen kişilerdir. tamam bende birşey demedim, festival bu çeşitli aktiviteler olur ama bence festivalin ana olayı konserdir. sonuçta lunaparka başka yerde de gidersin veya çeşitli aktivitelere. ama bu kadar grubu festivaller dışında sahnede bi arada bulamazsın.