-
ee iyi ne diyim, neye istiyosan ona inan. kendimi kanıtlamak gibi bi çabam yok. istiyosan özenti damgası da vur..
-
iyide bahsettiğimiz festival wacken falan olsa neyse diycem rockncoke da çıkan grupları o dediğin hoşaf tiplerden kaçı dinlememiştirki zaten en azından bi adını madını duymuştur 1-2 şarkısınıda dinlemiştir
-
tamam işte benim dediğimde o zaten. yukarıda elemanın biri gidicek olanlarda rockcı değildi zaten yazmıştı. bende dedim zaten kaç kişi ordaki grupların dinleyicisi yani. olay bundan ibaret. uzatmaya gerek yok bence.
-
yok anladımda benimde dediğim öyle grupların dinleyicileri anca böyle kişiler garipsenecek bi durum yok yani :P
anti rak
anti rakınkak
-
ee bende garipsemedim zaten, benden önce mesaj yazan arkadaşa dedim hatta, hani zaten kaçının metalci falan olmasını bekliyosun yani, aynı şeyi diyoruz :D
neyse, zeytinli forever :P
-
geçen sene çok istedimde işim çıktı gidememiştim bu sene dağıtmaya akıyorum zeytinli forever gözüm :P punk grubu sahneden inmiş küfrettiler diye ne gülmüştüm :D
-
onlar gerçek metal dinleyicisi değil hacı... popa sarmak demek daha önceden metale sarması anlamına geliyor.. mesela sen hiç popa saracak mısın?
aynen aşağıda da yazmışsın... çevrenin etkisi işte.. çevren çehren değişiyor. hayata bakışın değişiyor. metal gözlerle bakmıyorsun..
-
hea okudum ters duruyor. ama ben seni gerçekten öperim yaa.. sevgilin filan yok di mi :D
-
Sen Yiğit'i öp ben halimden memnunum :D
-
Sen kuma gelicen işte üstüne. Daha ne istiyorsun. kaşkaldıransmiley.