-
Doğru bir tespit.
Metalci diye bir ünvan olamaz. Metal dinleyen bir insana metalci demek yanlış. Yani "ben metalciyim" diyen bir elemandan korkacaksın.
Geçenlerde iki "bilek metalci" gördüm istiklal'de birinde Gorgoroth diğerinde Nargaroth t-shirtu vardı. Etrafı kesiyorlardı yürürken bende onları (: Yolda metal t-shirtlu bir eleman gördüm mü yüzüme salakça bir gülümseme oturuyor nedense..
Ama şu açık bir şey farkediliyorlar. Yani tam bir "farklılık" içinde dolanıyorlar. Omuzlar yukarda..
Ama başka bir elemanı t-shirtsuz de ayırt etmek mümkün. Sanırım biraz tarz meselesi t-shirt vb malzemeler pek etki yapmıyor. Dışı güzel ama içi saman bir şeftali mi bilemiyorsun..
-
yuhaha o da iyimiş yha :D:D:D
-
ben de :)
-
Gorgoroth diğerinde Nargaroth
Bu ne len? Müzik grubu mu bunnar?
-
yha bişey söyliyim mi? gerçek metalci böyle bi konu açmaz... ve gerçek metalci ya buraya yazmaz ya da geyik yapar :) takmaz yani :) gerçek metalci olcam diye de götünü yırtmaz :) gerçek metalci benim bu yazdıklarımı da takmaz :) gerçek metalci ruhunda bunu yaşar metalciyim abieee diye dolanmaz :) şunu söyliyim gerçek metalci forumunda küfürlü sözcükleri de silmez :) bilmiyorum daha bu forumda küfretmedim ama küfredersem nasıl bi tepki alırım bilmiyorum... kısaca gerçek metalci daha mantıklı şeyleri kafaya takar böyle eften püften şeyleri değil :) abicim ben metal dinlerim ama eğer sizin hepiniz gerçekten metalciyseniz lütfen ben özenti olayım aranızda :)
İŞTE GERÇEK METALCİYLE ÖZENTİ METALCİ ARASINDAKİ FARK :)
-
adana da çerçi yusuf muhabbeti var...
hakiki çerçi yusuf
öz çerçi yusuf
gerçek çerçi yusuf
öz ve öz çerçi yusuf
çerçi yusufoğlu
babadan oruna çerçi yusuf
sizinki de o hesap
gerçek metalci benim
hayır benim! benim benim!
bananeeeeeee ben olacam!
metal de kestaneden müzik sonuçta. kasmayın bence :D
-
leviathenn demiş ki:
yha bişey söyliyim mi? gerçek metalci böyle bi konu açmaz... ve gerçek metalci ya buraya yazmaz ya da geyik yapar :) takmaz yani :) gerçek metalci olcam diye de götünü yırtmaz :) gerçek metalci benim bu yazdıklarımı da takmaz :) gerçek metalci ruhunda bunu yaşar metalciyim abieee diye dolanmaz :) şunu söyliyim gerçek metalci forumunda küfürlü sözcükleri de silmez :) bilmiyorum daha bu forumda küfretmedim ama küfredersem nasıl bi tepki alırım bilmiyorum... kısaca gerçek metalci daha mantıklı şeyleri kafaya takar böyle eften püften şeyleri değil :) abicim ben metal dinlerim ama eğer sizin hepiniz gerçekten metalciyseniz lütfen ben özenti olayım aranızda :)
İŞTE GERÇEK METALCİYLE ÖZENTİ METALCİ ARASINDAKİ FARK :)
Yavrum benim diyesim geldi bu yazıdan sonra :)
-
Herkes özentidir birader.
Lamı cimi yok. Herkes illa birinin özendiği bir noktayı bulabilir. Yani şu özentidir bu özentidir diye ayrıma gerek yok.
Hepimiz özentiyiz dejenere Türkçe konuşanımızla konuşmayanımızla, Siyah giyenimizle giymeyenimizle, Asimizle mülayimimizle..
Bunu inkar edemez hiç kimse, ediyorsa özentinin başını çekiyordur.
-
sensin özenti.
-
Eyv Şeroo
Ben kabul ederim abicim. 14 yaşında bu müziği ben üretmedim sonuçta birilerinden etkilendim.