-
Anlamsız olan bu topiğe yazmamanızı "rica ediyorum".
-
senden daha delikanlı olduğumu iddia ediyorum ve sana meydan okuyorum :D bence sen daha delikanlılığın ne olduğunu çözmemeiş bir... neyse sonra bekçiye şikayet ediyosun :)
-
ne alakası var ne biçim bi zihniyete sahipsiniz siz!!! bi erkekle bi kız birbirini desteklerse illaki birinin diğerine ayar veriyo mu olması gerek!!! sizden biraz daha modern düşünceler beklerdim. memlekette bu kadar yobaz var diyodum yanılmışım o kadar yobaz yokmuş daha fazlası varmış...(bekçiye şikayet etmeyin size yobaz demedim)
bu arada mephistopholes desteğin için teşekkür ederim... içi fesatlaşmış insanlar anlamasa da ben anlıyorum iyi niyetini... sağol...
-
yok anam dinlemez bunlar ben de daha anlamsız bi başlık için söyledim daha önce. eh onlar yazıyosa ben de tartışmaya katıldım... zaten benim burdaki tartışmam tikilikten çıktı delikanlılığa kaçtı... yazıları okursan görürsün nelerle uğraşıyoruz yaaa
-
ha ayrıca burası bi forum 2 kişi konuşmak istersek özel mesaj atarız sen de 4. olarak atlamışsın ona bakarsan...
-
erkekliğini kastetmemiştim bana ne oğlum senin erkekliğinden...
-
Yetiştirme meselesi XD
-
Benim cinsiyet bayan.Niye hatunda gözüm olsun ayol?sen de atladın şimdi,senin kimde gözün var?ahah..ya tamam sen de sus...
-
De ben de bayanım yalnız..Galiba sen de öyle :D
-
aha bi de birader demiş ya...hacı falan da dersin sen bana...koptum be :D