Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Sinirlerinizi bozan şarkılar

• missofdenial • 29 Mayıs 2009 23:50 • #536590
    demet akalın'ın şu son albümünden "pempesi gitti tozu kaldı"..
    okul servisinde kıvranıyorum dinlemek zorunda kalırken.. bir de aradan eşlik eden dingiller çıkmaz mı? allah yardım etsin popüler kültür içerisinde barınmak zorunda kalan ben gibilere..
  • Tom Araya • 30 Mayıs 2009 12:34 • #536593
    linkin park,him,tokio hotel,italyanca pop şarkılarının yüzde doksanı,rasmus,ingilizce rap,rnb şarkıları,sagopa kajmer,alman folk müziği,eurodance şarkıları.
  • leviathenn • 30 Mayıs 2009 15:59 • #536598
    ya o popüler kültür değil bence çünkü bi kültür bile değil :S bazılarının para kazanmak için zevki bozuk olan, kaliteden anlamayan çoğunluğu sömürmesidir bence... kısaca bildiğin gürültü kirliliği
  • Dubliner • 1 Haziran 2009 02:23 • #536605
    Bu aralar şu salak köfte reklamının akıllara zarar şarkısıyla cebelleşiyorum.

"Annemin köftesi gibi aynı" diyorum durup dururken lan! Ne başarılı fakat sinir bozucu bir reklamdır birader!
  • Leviathan • 1 Haziran 2009 20:38 • #536612
    Bu aralar şu salak köfte reklamının akıllara zarar şarkısıyla cebelleşiyorum.

"Annemin köftesi gibi aynı" diyorum durup dururken lan! Ne başarılı fakat sinir bozucu bir reklamdır birader!

kesinlikle
  • Ayran_Madeni • 8 Haziran 2009 22:39 • #536749
    uydulu tv'si olanlar acayip müzik kalanları var onları bi dinleyin :D:D

not: o kanallarda arkadaş arıyorum yazılarını okumadan geçmeyin
    örnek: adım hayrı uzun yol kamyon şöförüyüm SRC(ticari araç belesi) var bütün güzel bayanları bekliyorum :D
  • hacihacihaci • 11 Haziran 2009 21:32 • #536797
    bizim hiç uydulu tvimiz olmadı..geçenlerde misafirlikte biraz takılma fırsatım oldu da...bir kanalda en fazla 3 sn duran birisi için... uydu akıl karı değil...normal bir tv 30 tane falan kalan çekiyor..baştan sona zırt zırt atlayıp gitmek ve tekrar başa dönmek 2 dakika alır..ama uyduda...artık 200. kanaldan sonra bayıldım...ne istersen var yaa uyduda..çok can sıkıcı...
    sinir bozan şarkıya gelince...;gelmezsen gelme...