-
En başta Cradle of Filth in tüm şarkıları
Marilyn Manson,H.I.M,Sytem of A Down,Anathema,Bütün grunge grupları ve Nirvana şarkıları..
Haliyle bu grupların hiçbirini sevmedğim gibi tüm şarkıları sinirimi bozuyor :)
-
iyi de başım ağrıyo :S
-
cradle severim. mm da severim. him sevmem ama nefret de etmem. soad sevmem. anathema iyidir ama çok dinlemem. nirvana da iyidir çok bayılmam ama severim.
-
cradle bayılırım, mm süperdir, ville için ölürüm!, soad süper bi gruptur bence, anathema dinlerken hep ağlıyorum :( grunge'da süper bi müzik türü bence özellikle nirvana harikadır kurt cobain yanie!
-
condom :|
nefret ediyorum.
heryerde o çalıyor
diyorum bi sigramı alıp huzurla çay içiyip ,
rahat yok !
-
inanmıyorum soad dışında ilk defa aynı düşüncedeyiz :P
-
valla ya öyle bi şarkı yapmanın amacını hiç anlayamadım :D şimdi de millet nicklerine yazıyo condom diye :D
-
Queen - Bohemian Rhapsody
Buna şarkı diyenin ta ...
anladınız siz :D
Bir de "Big in japan" var ki offffffff...... Allahım sen bu parçayı bana eziyet olsun diye mi bestelettirdin bu heriflere..
-
bahsettiğin guano apes in şarkısı mı?
bu ara benim de acayip kafaya taktığım uyuz olduğum bişey var. şarkı değil ama paylaşmak istedim. reklamlarda belki karşılaşmışsınızdır tikican kızla. diyo ki: penguenler üşümesin ama küresel ısınmaya da bi dur densin istiyorum. biyolojik besinler tabana yayılsın. beden eğitimi derslerinde pilates yapılsın istiyorum. sonra reklamın sonunda : inanırsak olur benceeee.
aman tanrım bu nedir? görünce haaaa diye televizyona bakmıştım. penguenler üşümesin nedir ya :S o zaman develer de arrap çöllerinde kavrulmasın yazıkkk. :S artık reklam konusu bulamıyolar da o yüzden mi bu tikicanı reklamlara çıkarıyolar bilmiyorum. ama bence müşteri çekmiyolar aksine uzaklaştırıyolar milleti.
-
Geçen sene elektronik müzik yapmaya çalışan bir takım şahısların ya da şahısın berbat bir parçası vardı. Rumba mı ne... Herkesin telefonlarındaydı ve her duyduğumda şekilden şekile giriyordum. Olamaz öyle bir rezillik yahu...