-
Black Rose İmmortal..
sebebini ne sen sor ne ben soyliyim:/
-
Ferhat Göçer - Cennet , biri bana gelsin ,ve çoğu şarkısı ...
Kenan Doğulu - Çakkıdı
Serdar Ortaç - şeytan meytan, dansöz, işte şu gelip de 5 ay gitmeyen şarkıları..
Demet Akalın - o da öyle işte ..
= piyasaya çıktıktan sonra her yerde , alışveriş merkezlerinde , arkadaşların dediği gibi havuzlarda , kafelerde , vs yerlerde bıkmadan usanmadan çaldıklarından dolayı , zorla dinlemek zorunda kaldığımızdan dolayı gerçekten de çok fena bir bıkkınlık geliyor ,, King dinleyen Ortaç dinler mi arkadaş ... !?
-
Gülben Ergen - Sürpriz ve Bay Doğru, Bayan Yanlışlı parçası... Oldum olası tiksinirim bu kadından. Bir de Serdar Ortaç'ın şu sıralar popüler olan parçası... Bu adamı da hiç sevmem niyeyse...
-
Elinde telefonla müzik açıp caddede sokakta parkta vs son ses dınleyen kişilerin şarkılarına sınır oluyorum tarz sanatcı ayrımı yapmadan:)
-
Harbiden o ne "abes" bir harekettir öyle. Görmemişin bir telefonu olmuş misali... Çok meraklıysan müzik dinlemeye tak kulaklığını kardeşim. Ne hakkın var ki kulak ve göz zevkimizi bozmaya?
-
ben şimdiden başladım..
düzinelerce kulaklık aldım..
toptan alınca ucuza da geliyo..
öyle adamlar görünce cebimden çıkarıp veriyorum 1 tane..
"alın lan siz dinlediğinizden 1 şey anlayın bizde size sabretmek zorunda kalmayalım" diyorum..
1 gün 1 yerde kulaklık dağıtan 1 adam görürseniz bilinki o benim..
koşun gelin elimden öpün..
oF 1 de sakalı uzatmışım ki iyice hacı baba sansın diye millet..
bozuk kulaklıkları da çok fena kitliyorum yurdum "genç"liğine..
.)
-
Aslında ben de anamın "yanlışlıkla" üzerine bastığı ya da bir şekilde haşat ettiği kulaklıkları dağıtsam -yarı çalışanları- baya bi elemanın kulaklığı olur sanırım. Hem beleşten sevaba da girerik. :G
asdasd
-
baya onemlı bır konuya parmak basmısım anlasılan :Ç
-
Bas Gaza Aşkım Bas Gaza
kim tutarseni bas gaza
-
Bas Gaza Aşkım Bas Gaza
Yollar senin hiç durma... Hadi uçur beni burdan ! Hehehey ! Zeki adam vallah...