-
"lipton poşet çay" diye bir reklam müziği vardı, çıkmıyordu bir zaman aklımdan. kabus gibiydi. başka şey düşünmeye çalışıyordum, kafamı kemiriyordu adeta. o reklamın müziğini kim yaptıysa, helal olsun beynimi mikti senelerdir. bak gene hatırladım ya..
-
bir de bu yaz bütün gerzek ve türevi mekanlarda çalan "süper bir fikrim var.." diye giden bir şarkı.
bir de hadise nin delioğlan şarkısında "hepi topu bu" diye dediği bir yer var.. yahu "hepi topu bu" ne demek ya? bu kadar gerizekalı mıyız bütün gün televizyonda bu klipler dönüyor, türk insanı buna mı layik?
-
süper bir fikrim var sen şimdi git bir daha geri gelme
oha şahane lan
-
gökhan özen,kenan doğulu,mustafa sandal tarzı manasız şarkılar söyleyen popcuları kesinlikle
çoğu kelimesini anlamadığım,hatta sözlerin arasına dini kelimeleri sıkıştıran,bir amacı olmadığı çok belli olan sagopa kajmer ve kolera sı
eskiden çok prim yapmış şimdi ise devrinin kapandığını kabul edemeyip her gün sabah programlarına çıkmaktan bıkmayan eski jenarasyon türkü,arabesk,fantazi okuyan amcaları teyzeleri
dengesiz şarkılar yazıp okumak için çabalayan ankaralı kişilikleri
podyumda iyi,güzel,seksi ama sahnede boşlukta gibi duran,birde çok matah bir iş yapıyormuş gibi mankenlikten geldiğini bağıran tipleri
KESİNLİKLE DİN---LE---MEMmmmm
ROCK VE METALDEN BAŞKA HER TARZI DİNLEYİP BİRDE RAKIRIM DİYE GEZEN TİPLERDEN HİÇ HAZZETMEM ayrıca
-
sesini çok beğenmeme rağmen Şebnem Ferah şarkıları.
ben de bilmiyorum sebebini ama sevemiyorum.olmuyor.kaç kere denedim.
-
Kesinlikle ya...Şebnem Ferah kuyruğuna basılmış gibi cırlıyor ya vallahi soğudum...sanki cırlamak çok güzel yorumlamakmış gibi düşünülüyor alakası yok...
Ya benim en favori şarkım Ceylan'ın eski filmlerinde söylediği 'üşüdüm üstümü örtsene annem,annem annem anneciğim,geceler çok soğuk sessiz ve karanlık...' :)
-
bir de ogün sanlısoyun şarkısı vardı;"bilmece" idi galiba; nakarat o kadar değil de diğer sözlerine gıcık oluyorum.
"erken öten horozun sesi kesileeeee...." vsvsvs
-
Bir bilmecem var çocuklR ogun abi sor sor sor !! ...x şakşuka vardı bi zamanlar direk o aklıma geliyor ismail yk veya dj sentelo vb ...
-
teomanın her şarkısına..hepsine yaa...üff..iyyy
-
teoman ruh haline göre dinlenebiliyo bence... özlem tekinin aşk her şeyi affeder mi şarkısını da hepsi grubu coverlamış :S ıy