Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zaman gazetesi yazarı ali bulaç'ın cahilce yazılmış yazısı

• zeyna007 • 2 Ağustos 2008 09:24 • #535202
    tepki vermeyelim diyenlere katılmıyorum. tepki vermeliyiz. bu adam bir daha metalciler hakkında yazarken düşünmeli. tepkisiz insanlar haline geliyoruz bakın konser kapısında güvenlik adam dövüyor dışarıda 40.000 kişiden gık çıkmıyor. bumu metalcilik, asiliğimiz sadece anne babamıza karşımı?
    bu adam bizi hedef göstermiş "hiç kimse bunlara birşey yapmıyor" diye bitirmiş yazısını, bir dahaki bomba bir metal konserinde patlayabilir.
    en azından mail atmaya üşenmeyin başka sitelerde insanlar dava açmanın yollarını ararken garajda mail bile çok görülüyor.
  • sunmoon_13 • 2 Ağustos 2008 15:34 • #535203
    bence zaman gazetesine mail atıp böyle dar görüşlü 1 adamı nası çalıştırdıkları sorulmalı..

o gazete zaten başlıbaşına dar görüşlü.Sormak bieşey değiştirmez.
  • narkozz • 4 Ağustos 2008 00:00 • #535219
    metalcileri kötülemiş bellki acısından ama daha doğrusu neyin nasıl olduğunu bilmemesinden.
    o konserde dinledikleri müzikle iç içe geçmiş insanlar o sırada patlama olduğunu bilmiyorlardı. ama arkadaşlar bu dar görüşlü insanlara laf anlatmak deveye hendek atlatmak gibi bir şey.hem yazdığı gazete ve o gazeteyi okuyan insanlar gibi..
    •kyakuz•
    1 Ağustos 2008 Cuma / 21:31
    :p bu adam yazsa ne olur yazmasa ne olur :/ fısss

aynen katılıyorum..
  • l-i-m • 4 Ağustos 2008 19:29 • #535227
    şahin abi :D
  • leviathenn • 4 Ağustos 2008 20:09 • #535238
    ya okumaya bile gereksinim duymadım
    zaman gazetesi= beyni yıkanmışlar
    gazetesi olay budur arkadaşım
  • 80sHardNHeavy • 5 Ağustos 2008 04:31 • #535257
    ahahaa ben bu saçma gazeteyi aradabir okuyorum gennellikle kafam bozuk olduğunda alıyorum bira ve cipsimi zaman okuyorum.Bu gazetenin yazarları çok güldürüyor beni.Aptal herif ateistim varmı?Arkadaşlarımında alayı ateist ve agnostik.Yobaz musveddesi seni.
  • FuL_TeLiKe • 5 Ağustos 2008 09:03 • #535259
    öyle düşünmemek lazım..
    çok iyi yazarları da var..
    dış haberler servisi de ülkenin en iyisidir..
    sahiplerinin ve tepe yönetiminin görüşlerine katılmıyorum, umrumda da değiller..

elif şafak'la bu kör adamı nasıl aynı gazetede çalıştırıyolar?
    bence her ikisinide okuyup aradaki farkı görmek için galiba..
    ya da başka 1 nedeni var..
    neyse işte..
  • leviathenn • 5 Ağustos 2008 11:58 • #535267
    arkadaşım zaman ya da tersten okursak namaz gazetesi... herşey ortada al buruştur çöpe at... bunu okursam sadece karşıt düşünceleri tanımak için okurum anca... ama al buruştur çöpe at bence ;)
  • FuL_TeLiKe • 5 Ağustos 2008 14:39 • #535273
    senin için 1 şeyleri değerlendirirken kullandığın balış açısı ancak bu olabilir işte..
    zaman=namaz..

bu sitede namaz kılan kaç tane adam var biliyomusun?
    zekice 1 tespit yaptın dimi?
    bravo..
    ehh..
    aynen devam bu düşüncelere..
  • narkozz • 5 Ağustos 2008 21:53 • #535284
    ki namaz bile olsa bu gazeteyi buruşturup çöpe atman için bir sebep olmamalı.
    insanlar inanıyor, ibadet ediyor ve bunun seni ne derece enterese ettiği tabi ki tartışılır ayrıca belki tesadüf-i bir isimle nitelendirmek çok yanlış.