-
ben ibadet edene bir şey demem ama ibadet tanrıyla kul arasındadır.. ulu orta ilan edilen ibadet ancak reklamdır. dinle reklam yapan ise dinsizin dik alasıdır :)
-
narkozz a yazdığım cevap aynı zaman da sana da gelsin...
-
bana bu, beynin kadar küçük ve anlamsız açıklamayı layık gördüğün için teşekkürlerimi sunmayı borç bilirim..
benden sana çok şey geliyo merak etme..!
-
ne kadar gazeteyi esaslı incelemedimse de din ile ilgili herhangi bir propagandanın açıkça yapıldığını GÖRMEDİM, belli kurallar içerisindeler belli bir kafa yapısına sahipler o tartışmasız. belki tesadüftür belki değildir ismin öyle olması ibadetin reklam edilmesi değil ki..
gazete sahiplerinin ve yazarlarının düşüncelerine katılıyor muyum?
tabii hayır.
-
Zaman muhafazakar bir gazetedir arkadaşlar. Bunu belli de ediyorlar..
-
onu biliyoruz canım o apaçık..
-
Yani bu adamlar tutulmuş, denenmiş adamlar böyle yazması çok normal. Boş bir muhabbet dönüyor.
-
o dinsizin dik alası dediğin herif kadar din için bir şey yaptın mı onu da düşün.. =) hem senin mantığınla bakarsak camiler dinsizlik yuvası..
-
hıhı verecek tek cevabı hakaret olan bi insan çok zeki(!) bi insandır haklısın.
-
hayır ne alakası var. cami ibadet mekanıdır. hah ben dinsizim orası kesin bir şey zaten. o yüzden din için bir şey yapmam mantıksız olur :D ama benim dinden soğumamı sağlayanlar da bu ve buna benzer insanlardı :D insanları dine kazandırmıyorlar aksine dinden soğutuyolar.