-
bunlar bunu hep yapıyorlar.provokatörler iş başında!
-
sanırım zaman gazetesini özellikle su geçirmediğinden dolayı(ben demiyorum onlar diyor)birayla beraber kullanıyorsun.
-
Yok artık ! Bu kadar gerici zihniyetler hala yaşıyor mu ? :S Gerçekten çok şaşırdım... Zavallı...
-
bir markayı,ismi, projeyi değerlendirirken ismi tersten de okunmalıdır..Kiss grubunun fanı niye çok sanıyorsunuz, haksız mıyım:P:D (KISS efsanedir!) bu iğrenç espriden sonra şunu söylemek isterim ki organizatörün yazısı gayet güzel olmuş..mail atmak mantıklı gibi görünse de daha önceleri de yaptığımız bu tip protestolar karşılıksız kalmıştı..bi yerden sonra bakıp küfür edip geçer hale geliosun..bunlardan çok var yani..ama sessiz de kalmamak lazım:S organizatörün cevabı kaale alınırsa yeterli aslında..
-
Evet dediğim yaşanmış bir olay.Ne yazık ki yaşıyor böyleleri.Buna yaşamak denirse tabi!
-
arkadaşlar onlara gerici demeyin sitede bazıları alınıyo yuhaha xD burda o gericileri savunan çok adam var :D yazık
-
bende gericiyim kız arkadaşımı ruhsal bakire istiyorum
-
Hahahaha. :D
-
vay be yazıya bak .. adam saçmalamış adamların konseriyle bu terör olayının ne alakası var demogoji boş köşe kapan yazarlardan biri gaza getirici gazetecilerden ulan salak milletin bi halttan haberi yok pisikopatın biri haplanıp kendini patlatıyo masumları öldürüyo bilinse bu olurmuydu .. vay efendim masumlar ölürken diğerleri dediği tamamen başka dünyadan gördüğü müzik severlere sataşmış.. ulan orda müzik dinleyen adamlar haberi duyunca senden çok üzülmüştür be popülist medya maymunu nasıl beyin yıkıyolar ne cehalet ne cesaret ne boş boğazlık..nasılda çarptırmış ya..uyuz oldum gerçekten ..
-
öyle deme ya