-
Ya adamın metali bırak müziğin m'sinden anlamıyor belli. Sende bende anlamasan(m). Böyle bir yazı yazardık emin ol biraz adamın açısından baktığımda böyle görüyorum. Tamam elemanın beyni yıkanmış cart curt. Ama adam olabildiğine duygusal davranarak yazmış. Metallica'yı, metali bilmeyen her insanın yapacağı yorumu yapmış.
Bu kadar yerden yere vurmak gereksiz. Sanılmasın ki adamın yazısını tutuyorum. Ben sadece objektif bakmaya çalışıyorum..
-
ya sen ne diyosun linde ya o adam var ya herşeyi biliyo biliyo ve sevmediği için at gözlüklerinden içeri sokamadığı için bu durumu kuduruyo sence bu yazının mantığı var mı ne alaka ya ne alaka bi düşün terörist saldırı ve metalika konseri aradaki uçuruma bak adam sırf beyin yıkama amaçlı yazmış bu yazıyı sapık
-
Bağlantı şöyle var. Misal bir adamın yakını ölmüş aynı gece adamın bir randevusu varmış. Sence randevuya gider mi yoksa erteler mi ?
Bu adamda öyle bakmış mevzuya. Birileri orda canından olurken yardım etmeye çalışanlarda dahil. Birilerinin orada eğlenmesi ona koymuş kime koymaz ki. O yaşta metalden haberi olmamış bir insan koyar mı ? Koyar bence. Sinirinide böyle yazarak çıkartır. Aşırı duygusal davranmış çünkü yazdıkları da saçma. Mesela aylar öncesinden tarihi belli bir konser gecesi bombalar patlatılıyor ve konserin ortalarında haber alınıyor. Bazılarının keyfi kaçıyor ve alanı terk ediyor. Ama organizasyonun iptalini beklemek saçma olurdu. Hadi şöyle olsa tamam. Konser başlamadan 1 saat önce bomba patlatılır. Konser iptal edilir ama konser başlamış nasıl iptal edilebilir ki edilirse tam bir fiyasko olur. İsteyen terkeder konser alanını ancak ki bunlar da yapıldı. Mesela örnekte verebilirim. Beyonce Fener'in 100. yılı kapsamında konser vermeye gelmişti biletleri satılmıştı. Ama teröri faaliyetler yüzünden iptal ettiler konseri bir kaç hafta öncesinden. Bu da böyle olmalıydı adamımız çok duygusal davranmış. Beyin yıkaması ona göre normal bir davranış..
-
duygusal falan değil fırsattan istifade eden bi asalak o adam tam bi çakal kan emici beyin yıkayıcı .. niye kimse bunu düşünmedi de zaman gazatesi yazarlarının aklına geldi bu adamlar fesat hemen vurun kahpeye yapmışlar fırsat bu fırsat kaçmasın demişler başka bi yerden bi basın yayından duyulmadı bu çünkü kel alaka bi durum .. bu adam tam bi fırsatçı çünkü düşman adam ya müziğe tarza özgürlüğe düşman bunun duygusallıkla bi alakası yok .. madem bazıları haberi duyunca alanı terk etti peki duygusal romantiğimiz niye bunu yazmadı .. bi konser vardı akşam bu olay olunca insanlar aylardır beklediği adamların konserini terk etti helal olsun çocuklara biz böyle bi milletiz işte kendi içimizde ne kadar farklı olursak olalım milli mücadeleyle ilgili bi durumda hiç bi ayrım gözetmeksizin omuz omuzayız dememiş? ... bırak allh aşkına ya adamlar çok farklı şeylerin peşinde.. UYUMAYIN..
-
buna da ben cevap vermek istiyorum müsadenizle..
efendiim buradan cıkarılacak sonuç bazı gazetenin yazarları çok duygusal oluyorlarmış,diğerlerine göre biraz daha amatör ya da bazı şeylere farklı yaklaşan tiplerdenmiş :)
dinlediğimiz müziği kötülemek için adam metallica konseriyle aynı gün bir patlama olsa masumlar ölse de bende şu müziği bir kötüleyeyim diye fırsat kollamamıştır hani o kadar hayalperest olabileceğini sanmıyorumm :)
bunu her zaman söylüyorum inanışları farklı bir boyutta diye insanları tamamen asmak yanlıştır.bu onun özgürlüğe düşman olduğunu göstermez.yorumlamalarını makul yapmalısın :)
biz haberi duyunca terkedenleri, birinci ağızdan duyduğumuz için biliyoruz. peki o? binlerce kişiden eksilenlerin olduğunu nasıl bilecek kapıda mı bekledi?e tabi bunları söylüyorum diye gerici zihniyeti savunuyor oluyorum o da başka bir at gözlüğüyle başka bir bakış açısı :)
popüler olmak için de yapmış olabilir :D
bilirsiniz
"reklamın iyisi kötüsü olmaz"
nokta(.)
-
iyide bilmiyosa o da ozaman yargısız infaz yapmasın hiç yazmasın kardeşim ben onun inanışına saygı duyuyorum tabi ama onun bizim dinlediğimiz müziğe saygı duymadığı belli .. ayrıca müslümanız konu nereye geldi ya amaaannn sanki adam müslüman biz ateist töbe töbe
-
adamın kuyruk acısı varmıs, yazısında "kusmus" tum dusunculerini..
-
çok ama çok saçma.. tabi ölenlerin ailelerine baş sağlığı diliyoruz ama kaç aylardır beklenilen konser iptal edilemezdi evet böyle cahillerle yaşıyoruz türkiyede böyle cahiller var oldukça daha çok bu tarz haberler okumaya devam edicez..
-
şahsen okuduğumda sinirlerim tepeme çıktı ama sakinleşmiş durumdayım açıkçası bir yazar olarak insan yazmadan önce bilmeli ya yani karşı görüşü kötülemek için o görüşü kendi görüşün kadar iyi bilmelisin. müsveddelermiş... ben o konsere gitmemiş olsam metallica dinlemesem bile bu yazı hakkında yine bu şekilde düşünürüm. yazık ya yazık. anlamaması doğal çünkü kafa yapsı bu. bir de yorumlar da Enes Aksoy adında bir adam "yapılan müzik adamı insanlığında çıkarıyorsa yazarın gündemine girer", "ateistlik metellica adamı vurdum duymaz yapar mı yapmaz mı bu konserler müslümanlığa uyar mı uymaz mı. Ali abi (yazarı kast ederek) konu sandığından da derin." demiş ayrıca:
LAMAYANLARIN KAFASINA DANK ETSİN DİYE
"satanizmden ödünç tapınmalar yaptılar"diyor,ödünç KENDİSİNİN OLMAYANI Bİ SÜRELİĞİNE ALMAK DEMEK,yani satanist demiyor ""Bu laik, ateist, agnostik, aczmendi müsveddelerinin de umurunda olmadı""DİYOR,EĞER SİZ HAYIR BENİM HABERİM OLSAYDI BEN YAPMAZDIM DİYORSANIZ NİYE GOCUNUYORSUNUZ Kİ.yoksa içinizdeki vicdan ulen harbiden kalbim ölmüş duysaydımda eğlenmeye devam ederdim mi diyor.KORKMAYIN SORUN KENDİNİZE.
Enes Aksoy
30 Temmuz 2008, Çarşamba 18:51
ve başka birinin metallicanın one şarkısına değinmesinden sonra
Cuk oturmuş
Sayın BULAÇ; Aziz Milletimizin hislerine tercüman olmuştur. Sadece istisnalar kaideyi bozmaz demeyi unutmuştur. Onuda biz ekleyelim. Kimsenin inancına ve dünya görüşüne saygısızlık edilmemiştir. Bu millet terör için şehit verirken vur patlasın çal oynasın eğlenmek saygısızlık değilmidir? Ayrıca Metallica(tenekeciler) hepimizin malumudur ki tekirlerimizi(kedilerimizi) kesen,satanist gurupların dinlediği ve ne edüğü belirsiz bir gürültüdür.Neymiş konserde savaşta akan kanlar için gözyaşı dökülmüş
Mehmet Ali İZMİRLİ
30 Temmuz 2008, Çarşamba 15:05
filan demişler isterseniz bir gidip okuyun sonra da bu yazılanların hangi kısmı niye yazılmış bir kara verin okumak isteyenler için
http://www.zaman.com.tr/okuryorum.do?method=showAll&haberno=720129
şahsen üzüldüm :(
-
yani altını çizelim ''zaman gazetesi'' ne beklersin ki?