Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

sizce neden özenti rockcılar çoğaldı??

• DreaMorReaL • 9 Ekim 2008 04:22 • #535885
    ben itiraf ediyorum özentiyim...babam dinliyodu özendim pink floyd dinledim.insanlar çokta güzel bas çalıyolardı bende çaldım.herkes converse giyiyo diye bende giydim.sonra siyah giyindim çünkü rock cı adam siyah giyer.saçımda uzun benim..gecenlerde bi abi görmüştüm rock çıydı dedim bende böyle yapayım saçlarımıki rakçı desinler.sonra gittim kulagıma iki tane delik açtımki rakçılığım perçinlensin.millet alkol içip kafa oluyodu esrar çekip bulutlara uçuyordu bende yapayım dedim.ha babam sigara içiyodu özendim sigara çaktım.ogün bugündür içiyorum.bi arada mahallede herkes camiye gidiyo diye özenmiştim camiye gitmiştim.sonracıma birde kayıtlar yaptımki sırf pink floyda benzesin diye psychedelic kayıtlar yaptım.ha bunların dışında evde murat boz,seyyal taner,yoncamik dinleyip kendimden geçiyorum.peki şeyi merak ediyorum bu anne karnından rock dinleyerek cıkan arkadaslar...ozamanlar walkman mi wardı artık ipod biraz yeni kaçıyo.walkmende çoğu kişiye yeni kaçıyo.artık neylen dinliyolarsa.şurda yorum yapan arkadaşlara gökten vahiymi geldi rock şudur budur die yoksa anne karnından ölemi katıldılar aramıza.kimse kimseyi kandırmasın birader.demin leviathan arkadaşın yorumunu okudum elini öpeyim onun ben...geçmişi unutun takılmanıza bakın bırakın millet ne şekle girerse girsin.herkes hata yapa yapa doğruyu öğreniyo...
  • Ay Prensesi • 10 Ekim 2008 00:34 • #535892
    la havle...