Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fender Squier Neden Tercih edilmiyo??

• imsomniac • 5 Haziran 2005 03:10 • #543726
    ya bu ucuz gitar mevzuları döndüğünde hep washburn cort vs. markalar dönüp duruyo ama squier önerisini duymadım kimseden.. neden tercih edilmiyo? (bu arada 6 yıllık gitaristim ve fender squier kullanıyorum gayette tatmin edici, dandik cortlara vs. her türlü tercih ederim)
  • tom696 • 5 Haziran 2005 11:00 • #543727
    herhangi bir firmanin alt firmasi olan markalara genelde kötü gözle bakarlar. gerçekten ya bende simdi farketim squier i hiç önermiyorlar.
  • ibanetze • 5 Haziran 2005 12:14 • #543728
    ben öneriyorum,iyi bakın forumlara,hele 95 senesinden önce yapılmış bi squieriniz varsa,var ya,ömür boyu kullanırsınız,şimdi yapılanlar talaş gerçi ama yine de strat sonuçta,onu da yapamazlarsa gitar fabrikası diye güvenmezler kendilerine eheh
  • kutay__ • 6 Haziran 2005 22:53 • #543773
    valla eski squier ler bence de güzeldi (mesela kadıkoy'de ekol stüdyosunda dururdu bitane eskiler hatırlar :) ) ama yeni squier ları gördüm de gitarın klavyesinin rengi falan bi garip çok adi duruyordu açıkçası. birde stratocaster modeli için konuşursak eğer neredeyse tüm firmaların böyle bir modeli mevcut ve kalite anlamında çoğu squier in üstünde. eskiden de böyleydi şimdide böyle. zaten gitar endüstrisinde strat üretemeyeni döverler hehehe.
  • drummist • 7 Haziran 2005 17:29 • #543792
    biz öneriyoruz ama kimse kaale alıyor mu? ben de kore malı bi squier sahibiyim. mesela çin mallar geziyor piyasada ben onları tavsiye etmiyorum ama kore malı bulunursa bence kaçırılmamalı.
    bendeki gitara bi dimarzio taktırdım muazzam oldu. cort x6 nın üzerindeki manyetiklerden daha iyi ses çıkarıyor. hem de 200mV bahsi geçen gitarın üzerindeki hum.lar 400mV çıkışlı.
    insanlar özellikle direkt elektroyla başlamaya çalışanların çoğu eğer paraları az ise sb dreams, washburn, cort lardan bahsediyorlar. sert müzik yapılacak ya:)
    açıkçası bir metal zone pedalla hepsinden daha sert bir ton çıkarabilirim bu gitarla ama kimsenin umrunda değil. ben de önermiyorum artıık nasıl biliyorlarsa öyle yapsınlar...
  • kelle • 7 Haziran 2005 18:04 • #543795
    iyi ses sistemine takınca guzel ses veriyor. tak bakiyim bossg6 . kendi akustik tonlarıda oldukca iyi gitarin. ama ağır baya. strat daha hafif. falan filan. zaten gitarlar genelde agir
  • Forever_ROCK • 13 Haziran 2005 15:21 • #543976
    bence squier alınabilcek bi gitar. hatta alınması gereken bi gitar. egzersizler icin ideal. hatt cort ve washburn den daha iyi diyebilirim.ve gitarın hic bi zaman sekli agırlıgı onemli degilki. tahtası rahatlıgı ve manyetikleri onemli.
  • TubeMaster • 17 Haziran 2005 01:05 • #544082
    Ağır gitarların sustaini daha iyidir.
  • imsomniac • 24 Haziran 2005 10:09 • #544191
    bana o kadarda ağır gelmiyo ya.. alışkanlık sanırım, hatta hafif gitar çalarken ayaktayken, dandikmiş hissine kapılıyorum çaldığım gitar için=)
  • speedoas • 26 Haziran 2005 21:02 • #544251
    kötü kötü