Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Fender Squier Neden Tercih edilmiyo??

• KicK_DruM • 17 Ekim 2005 06:53 • #546403
    cort un en üst serileri hariç hiçbiri beş para etmez!! cort bass lardada a serisinden gerisi hikayedir.. ibanezin bile bazı bass modelleri çok traştır!! ama 90 lı yılların squier leri iyidir.. özellikle fender jazz bass taklidi olanlar... pek farkı yoktur..yeni stratlar ise at çöpe gitsin..tabi ben bunları profesyonellik çerçevesinde söylüyorum..yani sahne aldığım arkadaşlar ibanez s custom s 570 gibi özel yapım ve şuan türkiyede 5 tane olan gitardan kullandığı için :) e kim olduğumu sormayın artık..:) neyse..ama şuda unutulmamalıdır ki..en dandik gitardan bile uğraşıldığında mükemmel tonlar alınabilir..klavye ve kasada ufak modifikasyonlarla..mesela ben tuncer tunceliyle beraber çaldığımda yamaha pasifikanın en dandik modeliyle çıkıyodu sahneye ama tonlar manyak.. normalde adam 6000 dolardan aşağıya gitar kullanmıyor.. ama o dandik gitarıda onlara eşdeğer hale getirebiliyor.. bence herşey tecrübe..bi keresinde bir ünlüyle bi ile çalmaya gitmiştim .. konser formatlı bir bar programı.. davul var dediler ve bende sadece trampet -aksam- ve sillerimi alıp gittim.. karşıma çıkan davul ayakta bile duramayan lise bebelerinin barda çalarken adeta hurda haline getirdikleri markası bile belli olmayan bir külüstürdü.ama yarım saaatlik bir tonlama uğraşı sonucunda çıkan tonlara ben bile şaşırdım..giderken davulu götüresim geldi.. mapple gibi ses veriyodu o gece..neyse.. sonuçta herşey bilgi-yetenek-tecrübe.. yani yıllar..