-
ben de merak ediyorum kanaatimce squıer piyasada bulunan washburn cort gibi gitarlara on basar.ben de washburn var ondan biliyorum:)
-
neden kötü neden? peki telecaster modeli ile stratocaster modeli arasında kalite farkı varmı?
-
arkadaşlar bendede 95 model birtane squier var.gitarda çizik yok sadece fretleri birazcık eskidi bare basarken biraz belli ediyor.arkasında 50. yıl özel üretim bandrölü var(havamıda atiyim biraz:))cort ve washburnden daha iyi bir gitar.bence ne olursa olsun burguluktaki "by fender" yazısı yeter...
-
ben geçenlerde bitane denedim eski modellerine göre daha iyiydi. alacak gibi oldum vazgeçtim amerikan modelini aldım içim rahat etsin diye. alet fena değildi ama sap ayarı gerekiyordu, dedim şunun sapını ayarlarsanız alırım belki kıvıkcımdaki adam da dedi kesin alacaksan ayarlatırım, dedim ne bileyim bu gitarın düzgün sap ayarı tutacağını, belki sapta bi kusur vardır da ancak bu eşik yüksekliğinde çaktırmadan duruyordur siz önce şunu ayarlatın sonra görüşelim. yok sap ayarının maliyeti varmış yok bilmemne ancak kesin alacaksam yaptırabilirlermiş.. vs vs anlaşamadık netice itibari ile sonunda amerikan modelini aldım çıktım.
-
valla bence o aletler fenderin adını kötülemekten başka birşey değil...
-
neden önerilmiyor biliyormusun herkes dilinde illa pahalı markalar var o yüzden ben 2001 de 2. el squier aldım hala canavar...boşver ya sen eline al dene kalite senin ağzından çıkan olur piyasa lafları değil.saygılar :)
-
ya aslında marka dersen yinede Fender derim...bi kere adı var bende squier kullanıyorum hediye alınmıştı bana..:P.tek sorun floyd rose denen lanet olası mekanizma.. benim hayallrimi yıkan şey uğraştırıcı belkide kullanmayı bilmediğim içindir ama gitara diyecek bi lafım yok dorusu kimse fenderi kötüleyemez abi ne diyim bane yaa daha...
-
abi amerikan modelini aldım diyosun bu adamın parası yok galiba neden eziyosunn yaa :P bende kullandım sonra squier... gayet hoş ama floyd rose olayını sevmiyorum ben yaa tamam emniyet güzel ama ne biliim...
-
kardeşim doğru bi füşünce değil tamam kötü aletler ama başlangıç için ideal aletler... ben trabzonda yaşıyorum burda öyle gitar piyasası yok ne yapacak taşradakiler ucuz aletlerle başlayacaklar olaya.. daha sonra ilerlettikçe alacak ibanezi jackson ı falan filan ya da amerikan fenderi ... olaya para olayı anlıcan sonra adam ucuz malı üretmezse nerden kazanacak soruyorum sana?
-
floyd rose
----
benim washburn da da vardı söktürüp doldurttum kurtuldum ondan:)
orjinal floyd roseun bilmem kaç küsür patenti varmış. ucuz ve orta halli gitarlarda bulunması olası türden bi mekanizma değil. hani kalitesizinden olacağına hiç olmasın daha iyi.