abi rg 370 alacağına üstüne 200 300 daha koy rg 1570 veya 2570 alabılırsın hem tonları gerçekten tatmin edicidir. eger rg 370 alacaksan karar verdıysen son bı uyarı daha klasik gitar calıomus gibi hissedersin ki bu kesin ıbanez deıl sankı shances klasık gıtar ona göre hadi eyvallah
abi rg 370 alacağına üstüne 200 300 daha koy rg 1570 veya 2570 alabılırsın hem tonları gerçekten tatmin edicidir. eger rg 370 alacaksan karar verdıysen son bı uyarı daha klasik gitar calıomus gibi hissedersin ki bu kesin ıbanez deıl sankı shances klasık gıtar ona göre hadi eyvallah
hahah sagol fikirlerin için
ibanezi gittim denedim arkadaşlar
açıkçası tonunu beğenmedim
ama dediğim gibi manyetikleri değiştirmek istiyorum o zaman sesi nasıl olur hiç bir fikrim yok o yuzden riske girmeyi düşnümüyorum.
alternatif aramaya koyuldum
kalitesiz floy rose ların cıkardıgı sorunları da duyunca
tune-o-matic koprulu bir şey tercih etmeye karar verdim
su an için en iyi secenek ltd mh-250nt(mhnt-250) gibi duruyor. gitar hem neck-thru hem de ustunde esp lh-300 manyetikler var. dimarzio evolara yetişemese de ibanezin manyetiklerinden kat kat ustun. Sonucta beni bi süre idare eder. sesinden sıkılınca da dimarzio evoları gene alırım :)
tek sorun 600$ değil 600EUR (pera müzik) :) Gerçi yurt dışından getirme olayı yattığı için ibanez daha da pahalıya gelecekti manyetiklerle beraber...