-
emg sa-fender gold lace sensor.farkları nedir bunların?ton olarak hangisi hem rock'n roll hem ucundan metal çaldırtır vs. vs...
-
yokum bilen?
-
kim mecbur kalmadıkça single coille metal çalıyormuş ki? malmsteen mi? o sadece solo çalıyor. pedere söyle piyasada ucuz humbuckerlar varmış, artec martec neyse artık.. 15ytl. 10 ytl de plastik panel oldu sana 25 ytl.. birden bire "aaa strata demek humbucker takılabiliyormuş ta ben bilmiyormuşum demek" kıvamına geleceğinden eminim... ama adama dimarzio manyetik fiyatı çıkarırsan tabi ki yok canım strata humbucker mı takılır diyecek... boşver 15 ytl lik humbucker en iyi single dan iydir.
-
para değil parayı ben veriyorum.kasayı kesip biçmeme izin vermiyo.o yüzden mecburum bu ikisinden birine
-
kasada kesilecek bişey var mı ki.. ben baktım yoktu. köprü pozisyonundaki manyetik yuvasını humbucker takılacak şekilde oymuşlar zaten. ya sendeki model değişik, ya da açıp ta hiç bakmamışsınız şimdiye kadar.
-
bakmadım.pickgurad ı sökerken manyetiklerin yükseklikleri bozmak istemedim.ya da yanlış birşey yaparmı falan.babama onu zaten anlaramassın ayrı hikaye de...ya zaten ben de humbucker takmak istemiyorum.bu iki manyetikten birini takacam.ne önerirsin?
-
Baban inatçı bi peder anladığım kadarıyla...Çok sallamamakta yarar var , ayrıca evet pickguard'ı kaldırdığında göreceksin ona da slot olduğnu... Single manyetikler hakkında ise bilgim yok , iki gitarımda da single yok çünkü , ne gerek var single'a :)) Kolay gelsin sana
-
bu iki manyetikten birini takacam. ne önerirsin
ikisi de işine yaramaz derim. single coil sesi veren single coil alma. aslını astarını inkar eden, humbucker özentisi bir single coil al.:D
-
:D örnek?
-
dimarzio:
fasttrack-2 (dp182)
super distortion s, dp218
tone zone s,dp189
pro track dp188 (paf taklidi)
seymour d:
SJBJ-1 jb jr.
SLSD-1 george lynch lil screamindemon
SL59-1 little 59 (paf taklidi)