Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Manyetiklere kafam takıldı yaa :S

• vikings • 25 Şubat 2007 00:28 • #555196
    ben 2 gün önce perada sordum ellerinde yoktu fiyatıda 800€ idi.valla esp veya ltd alacaksan türkiyeden alma.mydukkanda var 1500 lira öhh dedirtiyor adama.tamam gitar güzelde o para verilmez o paraya git laylaylomdan kazık yiyerek jackson mg serisi al daha iyi olur senin için.
  • Serpent_King • 25 Şubat 2007 00:46 • #555197
    türkiye dışındaki tek alternatif amerika ltd için...

ben kendi gitarımı alırken konuyla ilgili epey bir araştırma yaptım o yüzden biliyorum.avrupadaki tüm esp distrübütörlerinde ltd fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı.

ayrıca o m 400 , bahsettiğin hindistan jakcsonların eline verir.
  • Metalist_Boy • 25 Şubat 2007 10:01 • #555198
    Jackson'ların bolt on olması kötü ya.En uctaki perdelere ulaşamıyorum ve aynı sorun Jackson'da da olur mu?Bir fikriniz var mı?Ayrıca karar verdim Jackson olursa onu alırım olmazsa LTD alırım.Cevabınızı bekliyorum.Teşekkürler.
    Aklıma gelmişken RR-3 mü daha iyidir yoksa M-400 mü?Kalite bakımından yapıldıgı yer bakımından falan..Bir de gercekten bolt on'ların hepsinden en uc perdelere inemeyecegiz diye bir şey mi var?Yani bolt on benim için bir kayıp mı?
  • kkurt • 25 Şubat 2007 10:47 • #555199
    hangi 15wlık amfi bu? diğer manyetiklerle farklı bir ses çıkartabiliyor muymuş?
  • kkurt • 25 Şubat 2007 10:57 • #555200
    aktif manyetik normal bir manyetik+manyetiğin üzerine monte edilmiş bir sinyal kuvvetlendiricidir. bu alet hakkında iddia edilen bütün masallar ve şehir efsaneleri yalandır. ne temiz tonu benzer tarz bir pasif manyetikten daha kötüdür, ne 15 wattlık hedehödö amfinizin tonunu daha kötü yapar, ne de distorsiyonu iyi bir pasif manyetiğin yapamayacağı türden harikalar yaratır. ama kalitesiz kablolara karşı en iyi çözümür, ayrıca amfi ile gitar arasında 20-30 m kablo kullansan bana mısın demez, hatta hedehödö marka distorsiyon pedalınıza normal bir manyetiğişn 10katı sinyal uygulayarak şaha gelmesine de sebep olabilir (ayrıca bknz. iyi bir sistemin buna ihtiyacı yoktur)
  • vikings • 25 Şubat 2007 11:37 • #555201
    1500 liraya hindistan jackson yok canım.onlar halis mulis japon oluyor.
  • vikings • 25 Şubat 2007 11:46 • #555202
    o senin iskelet yapına bağlı.ben bolt-on da çok rahat ediyorum.zaten bir çok virtüöze baktığın zaman hepsi bolt on kullanır.senin alacağın fiyat aralığındaki bir neck-thru gitarın ömrü kısa olucaktır.m-400 ü rr3 ile değilde dkmg ile kıyaslarsan daha iyi.bi dene dkmg yi anlarsın kaliteyi.illa neck-thru istiyorsan birazda kasarsan kendini slsmg,rr5,kevin bond,dominion gibi serilere bak.ltd ye kötü demiyorum ama o fiyatları hak etmiyorlar.
  • Metalist_Boy • 25 Şubat 2007 12:13 • #555203
    Anladım.Peki niye benim alacagım neck-thru gitarın ömrü kısa olur onu anlayamadım.Buda floyd rose gibi birşey mi?Hani fiyat artınca kalitede artıyor falan.Yani düşük fiyatlı neck-thrular dandik midir?
  • vikings • 25 Şubat 2007 12:43 • #555204
    ee tabi belli bir süre sonra o sustain kaybolur.ve işçilik kötü olduğu için sap atması durumunda at gitarı çöpe.ama illa her kötü gitarda bu durum olucak diye bir şey yok sadece riskli.ben ebay i çok yakından takip eden bir insan olarak konuşayım sapı çatlak neck-thru ve set neck gitarlar o kadar ucuza gidiyor ki gülersin yani fiyatlara.floyd rose gibi bir şey değil floyd rose u değiştirisin istersen.
  • Metalist_Boy • 25 Şubat 2007 12:53 • #555205
    Tamam.O zaman bolt on almam mı daha mantıklı olur?Biliyorum bende zaten sap attıgında falan neck-thru gitarların cöpe gidecegini ama şimdi gitara 1 bucuk milyar veripte çöpe atacaksam giderim bolt on alırım dogal olarak.Artık bolt on bakacagım.
    Tamam teşekkür ederim herşey için tekrar.
    Kolay gelsin.