-
yahu pera neden kazık araştırdın mı avrupadaki fiyatları ? tüm avrupa ile aynı fiyatta gitar satıyor pera :)
ve laylaylom un eski tümel metrosunun karşısındaki dükkanda 1200 dolarlık hindistan jackson gördüm ben yeşil bi warrior du üzerinde de emg hz vardı :)
-
esp'ler ankarada nerede bulunur bir bilen var mı?
-
Jacksonlar hk. pek bilgim yok ama sahnede sorun yaratabileceğini duymuştum ama bu kanıyı önemsemiyorumm bence metal müzik yapmak isteyenlere birebir gitarların başında custom shop u hk. bilgim yok.. Yalnız yayınlanmış birşey ki ESP -LTD 'nin custom shop Japonyadadır.. Ve daha makul fiyatlara sahiptir .. Amerikada hemen takipçisi olarak 2. alternatif olarak tercih edilebilir. Parasını hazırlayıp esp - ltd alacağı yer konuısunda kararsız olan arkadaşda imkanı yoksa burdan almak zorunda ama alırken gitarın üretim yeri ve özelliklerine dikkat etsin biraz kazık olucaktır pera evet pahalı bir mağazadır ama emin olun gitarlar çok iyi yalnız 300 $ olan EC serisinden bahsetmiyorum ..:D Yazın jackson veya esp - ltd alıcam hala kararsızım bu arada 550 esp - ltd MH-400 0 olarak tünelde satılmakta + emg 81
-
tamam işte o japon :) görmüşken bir baksaydın sapına keşke.
pera müziğin fiyatları avrupa ile aynı olabilir o zaman avrupada kazık :D
-
550 nerde Allah aşkına m-400 için bana 800 dedi mh-400 kimbilir ne kadardır.
-
Ben Ankara'dayım.Burda da 800 euroydu.1,500 YTL'ye denk geliyo ve MH-400 garanti daha pahalıdır.
-
pardon arkadaşlar.. M-400 LTD ama şöyle söyliim ki peşin fiyatına 550 ya veririz dediler .. merak edenler olursa tünel de orta yukarıda ki ARIA müziğin tam karşısında köşede ki dükkanın vitrininde ismini unuttum bakarsanız .. saygılar :)
-
ben galatasarayın ordakine sordum 800 dediler (sormamın nedeni mydukkan ile aralarındaki farkı anlamak için yoksa içim olmaz :P ) peşinde de %10 indirim yazpıyoruz dediler...
-
japon jacksonlar eskisi gibi "japon jacksonlar" değiller ve bildiğim kadarıyla sadece rr2 ler japon.o yeşil warrior da hindistandı diye hatırlıyorum ben arkasında made in india yazdığını anımsadım.japon da olsa m 400 den kaliteli bir gitar kesinlikle değil.
hayır ltd ler de kazık değil çünkü ;
amerika her zaman her türlü ürün için büyük bir pazar bu yüzden amerikada herşey daha ucuz özellikle müzik aletleri konusunda.firmalar fiyat etiketlerini de böyle bir pazarlama strtejisine göre koyuyorlar.
-
bence bir araştırma yap ben ne desem havada kalıcak çünkü.