Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Manyetiklere kafam takıldı yaa :S

• BurakFender • 25 Şubat 2007 15:26 • #555206
    ya neck thru o kadar kolay yamulmuyor bildiğim kadarıyla.yani oda sıcaklığına yakın seviyelerde tuttuğun sürece(ani ve aşırı sıcaklık farkı olmadığı sürece), darbeden koruduğun sürece ve 3 ayda 1 falan bakım yaptırırsan gayet güzel gider diye düşünüyorum m400.mutlaka istisnalar vardır ama gitardan bayağı bir anlayan çok tanıdığım var ve birçok da neck thru kullanan tanıdığım var.daha önce hiç sapı yamultmayı becereni görmedim(ki bazıları bu insanların gitarlarını yabancı ülkelere falan taşıyorlar ara sıra).birde ben emg lerimden çok çok memnunum şahsen marshall mg 10 da bile tonları hoş
  • Metalist_Boy • 25 Şubat 2007 15:30 • #555207
    Allah allah.Lan amma zormus su gitar secme işi.Bilseydim hiç baslamazdım valla.:D
    Saka bi' yana artık birşeyler bulmaya calısacagım.Neyse ben araştırmaya devam edeyim.İllaki birşeyler bulurum.Teşekkürler.
    :D
  • Serpent_King • 25 Şubat 2007 16:44 • #555208
    laylaylom kazığı diye bir şey duydun mu ? ve şunu da hatırlatırım ki bu piyasada laylaylomdan gitar veya herhangi bir şey alan insanlara pek iyi gözlerle bakılmıyor bu kazık sorunu yüzünden :)
  • Serpent_King • 25 Şubat 2007 16:47 • #555209
    neck thru yamulur , bolt on yamulmaz diye bir olay yok.bolt on da yamulunca para verirsin yaptırmak için neck thruda da.
  • vikings • 25 Şubat 2007 17:06 • #555210
    zaten ilk mesajlarımda yazdım laylaylom kazığı diye :D ama pera daha daha kazık ve hindistan jacksonlar 800 lira şu an.laylaylom müşterileri arasında belki en büyük kazığı bana atmıştır :) gitarımı satmama neden oldular.
  • vikings • 25 Şubat 2007 17:08 • #555211
    evet yamulma ayrı bir olay ama o sap bağlantı yerinden herhangi bir kaza yüzünden atarsa ya da çatlarsa oturup ağlamaktan başka yapacağın bir şey yok :D
  • BurakFender • 25 Şubat 2007 17:20 • #555212
    youtube da bir vidyo izlemiştim kirk hammet ın gitar teknisyeni gitarlarını tanıtıyordu, orada adam kirk konserlerde neck thru da olsa sapı yamultunca söküp ona yeni sap takıyormuş.böyle birşeyi Türkiye de yapacak luthier yokmudur ya
  • vikings • 25 Şubat 2007 17:35 • #555213
    sap yamulunca gitara bir şey olmaz korkma.o senin dediğin olay için türkiyedeki bir luthier senden ufak bir servet isteyebilir.hem kim bilir kaç ay üsrer ve tamir olsa bile eskisi gibi olmaz.bunları yaşamak istemiyorsan dikkat ediceksin gitarına.hem sende m-1000 vardı galiba.seninkine kolay kolay bir şey olmaz :)
  • Metalist_Boy • 25 Şubat 2007 19:08 • #555214
    Bu arada o video benim bilgisayarda da var indirmiştim.Cok hosuma gitti de.Orda tanıtıgı gitarlar konserde caldıgı yani dogal olarak sarkı caldıgı ama orada bir KH-602 gösteriyo LTD hatta o konseri izledim Cunning Stunts'tı.Kafası kırılmıştı gitarın,adam anlatıyo bu gitar parcalanmak için alındı diye.Hatta diyodu ki 1 kere tamir ettim,2 kere ettim,3 te dagıldı diyodu KH-602 için.E tabi adam parcalama gitarını ucuzundan alıyor..:D Her ne kadar biz alamasakta o ucuzunu bile...............:D
  • kkurt • 25 Şubat 2007 19:57 • #555217
    gitarın sapı öyle kolay kolay yamulmaz. bunu dert etmeyin.
    (bas gitar ve klasik gitar hariç)