Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Converse all star

• argetlam • 21 Mayıs 2006 16:38 • #562412
    fazla soze gerek yok bence!!!
  • düş-macunu • 21 Mayıs 2006 19:59 • #562413
    bilgisayarımdaki yerli-yabancı tum muzikler orijinal..bunu enayilik olarak da gormuyorum.
  • FuL_TeLiKe • 21 Mayıs 2006 23:00 • #562414
    başlığı açana "hadi len" diyorum bi tane,,cehalet bu kadar beLLi edilmez be kardeşim..
    seni arif sanmam için elimde tek bi neden bile(!!) yok..!
    niye mi?
    sen bi ayakkabıdan yola çıkarak o kadar insanı nası bu kadar katı yargılarsın?

beşerim ben bu saçmalığa harbiden şaşarım..
  • SLN • 22 Mayıs 2006 09:06 • #562415
    gençlerin yani bizlerin özenti, birbirinde görüp beğenip bende de aynısından olmamlı dediği şey sadece conversede yok ki. bunu niye sadece converse bağladınız niye sadece onun üstünde özenti yorumu yaptınız onu da anlamıyorum.ona kadar özenti yapığımız hatta bizle alakasız şeylere özendiklerimiz üzerinde yorum yapacağımız şeyler var.onları niye bulup çıkarmıyoruz arkadaşlar.bi kere converse bi tutku.en azından bende öyle.lütfen birde şu bahsettiğiniz keten tarzı ayakkabılarmış falan conversele aynıymış.... lütfen ya benzetebilir misiniz onları conversele.ben bi benzer yan göremem.insanların beğenisini seçimini lütfen özenti oiye almayalım.bu özenti değil beğeni ve seçim.
  • gokhanator • 22 Mayıs 2006 09:21 • #562416
    İstediğimi giyerim.O an neyi almak canım istiyorsa alırım..Bunu kendim için yaparım bir başkasının dudaklarından dökülecek cümleler için değil..!!
  • BOY ON DI EDGE • 22 Mayıs 2006 14:14 • #562417
    Converse diye başlık görünce bir iki kelam edeyim dedim.Öncelikle Converse in marka yaratma konusundaki başarısı çok açık.Sevdiğim az sayıda marka içindedir.Amerikan malı diye biraz antipatim var ama zaten çoğu Endonezya ve Çin de üretiliyor.Lastik taban ve 3 kuruşluk bez bu kadar para eder mi??Kesinlikle etmez.Deri modellerinin fiyatları zaten almış yürümüş :) Benim için önemli olan bu ayakkabı birçok kıyafete müthiş uyum sağlıyo.Bugüne kadar 3 converse aldım üçü de kanvastı tabi.Malesef hiçbirini sağlam olarak 2 ay giyemedim.ilk ayda iç astar yırtılmaya taban erimeye başlıyo.Tabi benim ayaklarımı sürterek yürümemin de etkisi çoook, ama herkesin derdi genelde aynı.yani o kadar para verip daha tadını çıkarmadan kullanılmaz hale gelmesinden ve artık her önüme gelende converse görmkten bıktığımdan artık bu marka ayakkabı almıyorum.Son olarak bir tavsiye, arkadaşlar Adidas country den şaşmayın. hani tri band modelleri ;)
    Yukardaki abuk sabuk tartışamlarla ilişiğim yok ben polemiğe giremem s..r geçerim :D
  • da hui • 22 Mayıs 2006 18:19 • #562418
    Ya arkadaşım, şu kadarını söyleyeyim bir defa o ayakkabılar senin dediğin gibi iki parça bezi bir araya getirerek yapılmaz. Converse bu ayakkabıları yaparken malzemesine, tasarımcısına para bayılıyor, ulaşımının bir maliyeti var, pazardaki ayakkabıdan da daha kalitelidir vs. Ha, converseler yine de pahalı mı? Evet, pahalı, eşşek gibi fiyatı var açıkçası. Bunun bir sebebi adamların Converse'i bu fiyatla peynir-ekmek gibi satması. Sokakta her 3 kişiden birinin ayağında converse görüyorsam bu ayakkabının fiyatı düşmez. Tabii ki bunların (yurtdışından gelen herşeyde olduğu gibi) fiyatlarının ülkemize gelirken neredeyse ikiye kalandığını da tahmin ediyorum. Özenti meselesi ise beni çıldırtacak artık. Ya, converse giyen adam ne diyecek sana?? "Ben özentiyim" mi diyecek?! Belki Converse seviyor, bırak giysin. Adam alt tarafı ayakkabı giyiyor işte. Bu arada müzik sitesinde bu topic ne aramaktadır merak konusu. Hadi eskiden grunge takılanlar giyiyordu Converse'i, öyle bir geyik vardı ama artık herkes giyiyor. Ha, bu arada ben Converse giymem, hem şeklini sevmem hem de iki günde dağıtırım ben o ayakkabıyı.
  • tabiri caizse • 23 Mayıs 2006 01:48 • #562419
    eğer orijinalini almaya param yetmiyorsa gidip de taklidine asla ve de assla para vermem. o beeğendiğim şekilden taviz veririm gene de taklid veya yan ürün almam.

bir de bir bilginin ettiği bir laf vardır: UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM
  • gülru • 23 Mayıs 2006 19:37 • #562421
    eet ya eğer almaya param yetmiosa niye gdip sahtesini alıyım olablrmi böyle bişe gidp başka bi model aykkabı alırm sahte olmayanındann!!!
  • gokhanator • 24 Mayıs 2006 10:20 • #562423
    yahudinin bir lafıdır o..