-
adamın hoşuna gitmiştir tasarım dizayn istediğini de gider alır bence böyle düşünmek de bi felsefe oldu ha!! böyle koloni kuralım convers özentilerini ve pazarda satılanın aynısını almayıpta convers alanları kınama kolonisi (paşa paşa rahat rahat Konversimi de giyerim)
-
juan-juan
adamın hoşuna gitmiştir tasarım dizayn istediğini de gider alır bence böyle düşünmek de bi felsefe oldu ha!! böyle koloni kuralım convers özentilerini ve pazarda satılanın aynısını almayıpta convers alanları kınama kolonisi (paşa paşa rahat rahat Konversimi de giyerim)
:))
-
Converse Custom Shop
converse leriniz itinasızca modifiye edilir :))
yani parçalanır kirletinilir çizilip boyanır
-
bende 40 tl ye bildiğimiz orjinal converse aldım defosu falnda yok işi bilmekle alakalı aynısını 100 tl yede gördüm yani neyin nerde daha uyguna olduğunu bildikten sonra giğinmek çok kolay özelikle benim gibi ayakkabı manyağı biriysen param olursa kıyafet yerine ayakkabı laırıım yani biraz gereksiz olmaya başladı ama napıyıım dayanamıyorum ayrıca madem param oldu niye gidip dandik marka bişi alıyımki yani gider converse alırım
-
Converse Custom Shop
bu laf banamıydı??:))
-
Converse Custom Shop
yok birader konuya ilişkin herkese bi açıklama oldu(:
-
Converse Custom Shop
peki öyle olsun:))
MaDDeSt AnGeL
-
Converse Custom Shop
ne abarttınız beaw!! yok bak ben converse giyiyorum rock dinliyorum bak aha burasınada satranç tahtası yapam dur onda gördm falan: giyen giysin instediini kardesim yaa!
-
Converse Custom Shop
eyvallah be herkes senin gibi düşünsede kurtulsak
-
Converse Custom Shop
amaan yuhh yaa millet boş konuşmaya susamış..kime ne be!!kime ne!!giyen giyer..hoşuna gider giyer.hay özenir giyer.özentidir giyer..rahattır giyer..çizer boyar giyer..parasını bastırır giyer.!!yok böyle birşey yaa..size ne oluyor yahu??yeter katıldım gülmekten okurken resmen..ne garip..neler düşünüyor insanlar..güleeerr geçeriiimm..ne isterseeem giyeriim..haydeee:))