Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ Chat

• GaRaJ Bekçisi • 21 Eylül 2004 18:31 • #565767
    GRJ'ın sohbet bölümü, kullanıcılarının genel GRJ kurallarına uymamaları nedeniyle kapatılmıştır. Daha önceden hizmet verilen sunuculardaki kanalların bu tarihten itibaren GRJ'la bir ilişkisi kalmamıştır.

İlginize, bilginize...
  • metaligirl • 21 Eylül 2004 19:18 • #565768
    Bekçi belki haklısın ama bu durumda kurudan çok yaş yanıyor... sadece garaj üyelerinin girebileceği bir sohbet odası oluşturalım en azından.... Ama lütfen sohbet odasını tekrar bize bağışla.....
  • likablegirl • 21 Eylül 2004 19:24 • #565769
    metaligirl e katılıyorum pire için yorgan yakmayalım sohbetimizi tekrar ve sadece garaj üylerine açalım problemleri kaçarak çözemeyiz bu bir çözüm değil!
  • kumdan_kaleler • 21 Eylül 2004 19:35 • #565772
    sonunda en hayırlısı olmuş

en sonunda en hayırlısı olmuş insan üye olduğu bir sitede haklarına sahip olamazsa kurallara uymayanları uyarmazsa hatta bazı imkanlarımızın siteden kaldırılabileceğinin önceden söylenmesine rağmen hala devam ediyor ve devam ettirtiliyorsa hayırlısı olmuş.Ağlayıp sızlanmanın manasıda yoktur.Kapatmak çözüm de değildir diyorum saygılar sevgiler.
  • gitarTELi • 21 Eylül 2004 19:52 • #565775
    uzgunum sadece...
  • psycho vocelo • 21 Eylül 2004 20:58 • #565776
    ben de ilk önce sadece üyelerin girebileceği bi sohbet odası oluşturulsa iyi olur demiştim.ama sonuçta bu da bi internet sitesi ve insanların üye olurken ''hmmm..bu küfürbazmış,ortalığı karıştırır.bunu üye yapmayalım'' diye araştırılması gibi bi imkan yok.yani kötülük yapmak isteyen,üye olur yine yapar gibi geliyo.hele de bu sitede gıcık olduğu insanlar varsa..ama maalesef,başka bi şey de gelmiyo benim aklıma.
  • canavar710 • 21 Eylül 2004 21:01 • #565777
    GRJ Chat bölümü hakkında

Sevgili garaj bekçisi Haklısın burada kurallar var konuşmak isderlerse çok mail adrelerini kullansınlar abi. herkes için geçerli olmasada ki kurunun yanında yaşda yanıyor kurallara uyulmak zorunluluğu göz önünde bulunmalıdır.
  • Mavinci Gün • 21 Eylül 2004 21:43 • #565778
    GRJ Chat bölümü hakkında

Sonunda kaçınılmaz son gerçekleşti. Bizlere görev verildiğinde garaj chat için elimizden geleni yaptık. Belki de en iyisi kapanması hangi server olursa olsun aynı problemlerle karşılaşılacaktır. Sanıyorum en iyisi böyle kalması. Böylelikle bekçiye de rahatsızlık verilmez. Önerim birisi gitsin bi kanal kursun ve foruma yazsın konuşmak isteyen gitsin orada konuşsun.
  • metaligirl • 22 Eylül 2004 15:59 • #565787
    GRJ Chat bölümü hakkında

GaRmes mesajlarında da küfür oluyo o zaman GaRmesi de kaldıralım mağara adamları gibi girip-çıkalım siteye! mesaj yoluyla rahatsız edenleri de bekçiye şikayet ediyoruz! orda da ignore ediyoduk.... bence sadece garaj üyelerinin girebileceği bir sohbet odası en mantıklısı...
  • metaligirl • 22 Eylül 2004 16:02 • #565788
    GRJ Chat bölümü hakkında

Bekçi bekçi baksana!
    Sohbeti yeniden açsana!
    Metaligirl elden gidiyor,
    Çaresine baksanaaaaa!!!!!