Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ Chat

• cc_baran • 2 Aralık 2004 22:12 • #566378
    GRJ Chat tekrar açılmalı

Ktulu
    1 Aralık 2004 Çarşamba / 23:23
    Burda daha önceden nasıl bir chat ortamı olduğunu bilmediğini kendi ağzınla söylemişsin.. Bence bırak da bilenler konuşsunlar o zaman bu konuyu.

ne demek bu şimdi??
    ben kendi görüşlerimi yazamayacak mıyım?
    bir neden var ki kapatılmış,bunun devam etme olasılığı yüksek olduğu için tatsız olur diye düşündüm,yanlışsam yanlışımdır,dert mi oldu bu şimdi?
  • No_Remorse • 2 Aralık 2004 23:40 • #566379
    GRJ Chat tekrar açılmalı

Alında iki ay gibi zor bir süreden sonra aranıza döndüğüme sevindim.Özel mesajımdan dolayı üyeliğim donduruldu ve bekçiye o konuda sitemim büyük sonuçta adı üstünde olan özel bir mesaj attım ve bu nedenden dolayı no_post aldım.Artık garajla ilanlar hariç pek ilgilenmeyeceğim.

Neyse şimdi yeni gelen baya bir arkadaşımız var.Son dönemde ben siteden ceza almadan önce oda kapandı peki arkadaşlar bunun sorumlusu kimdi?

Kimse küfür felan demesin.Bakın mirc bir chat programıdır yani siteye özel bir chat odası değildir.İstediğiniz irc ye girip garaj adı altında bir oda açabilirsiniz.Ve oraya giren insanlar atıyorum nickine [GRJ].... adını verebilir.Burada en büyük suç sitenin admin moderatör ya da T.Servisinindir.Şu anda ismi lazım olmayan bir sitede adminim.Yaklaşık 12000 kadar üyemiz var ve bunların yaklaşık 100 her gün aktif halde sitedeler.Bizimde kendimize ait bir chat odamız var.Ama sitenin yani mircden değil.Şu anda 4 arkadaşımız 6 saatte bir sitede yer değiştirerek chat odaına sahip çıkıyorlar.Eğer bir üye kural dışı hareket yaparsa 1 gün ban.ikincisinde 2 gün ban .Üçüncüsünde ise üyeliği siliniyor.

Demem odurki mircte bizden olmasa bile başıma geldiği için biliyorum o server kullanan biri geliyor küfrediyordu.Ve o anda demiyimde çoğu zaman aop olan bir insan bile yoktu.

Arkadaşlar bu olay kapandı ve üstünden üç ay geçti.Bekçicim sen bu olayı ancak özel bir yazılım yaparak çözebilirsin.Öyle mirce link vererek olmaz bu işler.,

Ne yaş yanıyor ne kuru sadece biz sitenin kolay hareketlerinin cezasını çekiyoruz o kadar saygılarımla
  • gitarTELi • 7 Haziran 2005 00:59 • #570059
    vay bee

Sunucu adresi
    irc.takilsana.com

Port
    6667

Oda
    mp
  • Affedilmeyen • 7 Haziran 2005 01:03 • #570060
    vay bee

oha be olm bu topii nerden buldun lam
    tavan arasındanmı
  • gitarTELi • 7 Haziran 2005 01:08 • #570061
    harita buldum

kazı felam neyin yapam dedim
    aşşalara baktım
    bodruma indim bulamadım
    kömürlüğe baktım
    orada bir harita buldum
    haritada
    şu yazıyordu
    "sultan ahmed camının avlusundan doğuya doğru
    5 adım
    oradan güneye doğru 83 adım oradan da kuzeye 3 adım yürüdükden sonra
    arkamı ağca yaslayıp 7 dinozor adımı attıktan sonra biraz kazı yapınca çıkacak"

kazıdım kazıdım çıktı :)
  • arachne • 11 Haziran 2005 21:52 • #570256
    GRJ Chat tekrar açılmalı

haklısın
  • gitarTELi • 22 Kasım 2005 13:59 • #574584
    hadi dağılın şimdi :Pp
  • gitarTELi • 22 Kasım 2005 14:02 • #574585
    GRJ Chat tekrar açılmalı (akerlere)

GRJ Chat tekrar açılmalı

diyenler şimdi asker yolcusu

bu günleri hep hatırlıyacaklar

askerTELi
    by gitarTELi
  • Ktulu • 22 Kasım 2005 23:08 • #574589
    GRJ Chat tekrar açılmalı

1 Aralık 2004'te demişim ki:
    Burda daha önceden nasıl bir chat ortamı olduğunu bilmediğini kendi ağzınla söylemişsin.. Bence bırak da bilenler konuşsunlar o zaman bu konuyu.

Ben chat odasına girmeden önce burdan 20-30 kişi tanıyosam, chat'e girmeye başladıktan sonra 100'ün üzerine çıktı bu sayı. İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, konuşmuşluğunun ve muhabbetinin olmasından bahsediyorum. Ben bu chat odası sayesinde çok esaslı adamlar da tanıdım, grup elemanları da buldum, hatta eski arkadaşlarımla karşılarştım :) Ayrıca ilk garaj buluşması da bu chat odası sayesinde olmuştur. Burdaki muhabbetleri gerçek hayatta sürdürme isteğinden doğmuştu yani. Eski karete'li, mavingigün'lü,kumdan_kaleler'li,baranthalas'lı,gitist'li,andersson'lu,affedilmeyen'li,vasilissa'lı :) chat ortamı sağlansa her gece sabahlarım burda. Yeter ki o muhabbet ortamı tekrar sağlansın. Rahatsız eden salaklar olmayacak mı? Elbette olacak.. Ama xevion.net'teki gibi bir server'da sadece garaj üylerine verilecek op'luklarla bu sorun rahaaaat rahat çözülebilirdi... Gerçi bekçi de yerine göre haklı, sonuçta o yavşaklar gelip de bekçiye "chatte adam kayırılıyor" diye yanar-dönerlik yapıyorlar.

Ama ben hala chat odasının açılmasından yanayım.

ehhehe. Açılsa ne yazar artık, en fazla haftada 1 gün girebilirim :)

Ankara yolları taştan, geliyor Ktulu yavaştan... :)

• gitarTELi • 23 Kasım 2005 11:09 • #574598
    GRJ Chat tekrar açılmalı

bu üyelerin bu topiğin kıymetini bileceğini sanmıyorum Tuncay =)