GRJ Chat tekrar açılmalı
1 Aralık 2004'te demişim ki:
Burda daha önceden nasıl bir chat ortamı olduğunu bilmediğini kendi ağzınla söylemişsin.. Bence bırak da bilenler konuşsunlar o zaman bu konuyu.
Ben chat odasına girmeden önce burdan 20-30 kişi tanıyosam, chat'e girmeye başladıktan sonra 100'ün üzerine çıktı bu sayı. İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, konuşmuşluğunun ve muhabbetinin olmasından bahsediyorum. Ben bu chat odası sayesinde çok esaslı adamlar da tanıdım, grup elemanları da buldum, hatta eski arkadaşlarımla karşılarştım :) Ayrıca ilk garaj buluşması da bu chat odası sayesinde olmuştur. Burdaki muhabbetleri gerçek hayatta sürdürme isteğinden doğmuştu yani. Eski karete'li, mavingigün'lü,kumdan_kaleler'li,baranthalas'lı,gitist'li,andersson'lu,affedilmeyen'li,vasilissa'lı :) chat ortamı sağlansa her gece sabahlarım burda. Yeter ki o muhabbet ortamı tekrar sağlansın. Rahatsız eden salaklar olmayacak mı? Elbette olacak.. Ama xevion.net'teki gibi bir server'da sadece garaj üylerine verilecek op'luklarla bu sorun rahaaaat rahat çözülebilirdi... Gerçi bekçi de yerine göre haklı, sonuçta o yavşaklar gelip de bekçiye "chatte adam kayırılıyor" diye yanar-dönerlik yapıyorlar.
Ama ben hala chat odasının açılmasından yanayım.
ehhehe. Açılsa ne yazar artık, en fazla haftada 1 gün girebilirim :)
Ankara yolları taştan, geliyor Ktulu yavaştan... :)