Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ Chat

• only-nirvana • 21 Kasım 2004 17:57 • #566343
    ya gercekten su chat bolumu acilsa iyi olacak. burda ozel mesajlarla yazisirken tarih oncesi iletisim yaparmis gibi hissediyorum kendimi.

bi de nedense disardan destekli chatlerin kullanildigi sitelerde nedense boyle problemler hep oluyor.
  • cc_baran • 21 Kasım 2004 18:14 • #566344
    ne chat'i yaa? forum yetiyor da artıyor bile,garmes de cabası. düşünerek daha düzgün yazıyoruz en azından. ben buraya üye olduğumda chat önceden kapanmışmış,iyi de olmuş hani. sitenin varoluş amacı farklı.
  • only-nirvana • 26 Kasım 2004 20:34 • #566362
    ilginc bir cevap .

1- chat yaparken dusunmeden mi yaziliyor ?
    2- chat yapmak sitenin varolus amacini mi zedeliyor :) ?

dedigin gibi yetse ne guzel ama bence forum ve garmes yeterli degil. zaten bu sebeple bu kadar insan chatin acilmasindan yana. acilsin senin de hosuna gidecek bak gorursun :)
  • cc_baran • 27 Kasım 2004 00:42 • #566363
    only-nirvana
    26 Kasım 2004 Cuma / 20:34
    ilginc bir cevap .

1- chat yaparken dusunmeden mi yaziliyor ?
    2- chat yapmak sitenin varolus amacini mi zedeliyor :) ?

1- chat yaparken yazılan yazının özeni ve düzeni gerek mana gerekse dil kuralları bakımından daha bozuk oluyor.
    2- chat yapmanın,sitenin varoluş amacını zedelemesinden çok,farklı bir boyutu var. chat'in sitenin amacı haline dönüşeceğini düşünüyorum. Hani burada daha önce ne düzeyde chat yapıldı,nasıl insanlar vardı bilemiyorum ama genel kanım chat'in sitede girilecek yegane yer olacağı ve site geneline olan ilginin azalacağı yönündedir. tekrar ediyorum,bilmiyorum siz nasıl kullanıyordunuz,ben kendi bakışımı açıklamak istedim. site genelinden (yani müzikle ilgili bilgi,haber,döküman,ilan vs...) çok chat'e yoğunlaşma var mıydı hiç bir fikrim yok ama üye sayısı fazla ve önemli bir kısmının ne olduğu ortada.
  • karete • 27 Kasım 2004 17:04 • #566364
    only-nirvana
    26 Kasım 2004 Cuma / 20:34
    . zaten bu sebeple bu kadar insan chatin acilmasindan yana. acilsin senin de hosuna gidecek bak gorursun :)
    nekadar insan çetin açılmasından yana ?peki ya olmayanlar.dikkat et çet kapanınca bazıları gelmemeye, bazıları az gelmeye başladı.
    ve bazen hiç tanınmayan insanlar gelip çet açılsın gibi şeyler soyluyo bir soz yorumu yapmamış eklememiş hiçbir foruma katılmamış muzıkal bilgisi olmayan bir insan çetin açılmasını nıye ıster ?
    only bunu sana demedim ama öyle insanlar dolu
  • Forever_ROCK • 28 Kasım 2004 20:05 • #566365
    bk u cıkmıstı bence. acılmamasından yanayım ben.
  • only-nirvana • 28 Kasım 2004 22:37 • #566369
    baran dogru soyluyorsun... sana katiliyorum. ozellikle cogunun ne mal ortada oldugu kismina :) ama curuk meyvelerin baska kapta toplanmasi bence daha iyidir. ayrica chat yokken, gelip forumu veya diger bolumleri rezil edeceklerine gidip chat yapsinlar daha iyi.
    yani demek istedigim chatte zirvalamaktan baska birsey icin buraya girmeyeceklerin, sitenin amacina yonelik kisimlarinda boy gostermemesi adina , chatin acilmasi bence faydalidir. bize pek zarari olmaz. ilgilenmeyiz olur biter. ustelik faydasi bile dokunacaktir. birbirimizi bulma, tanima, daha cabuk iletisim kurma gibi firsatlar verecektir.
  • cc_baran • 29 Kasım 2004 01:07 • #566370
    aslında sende doğrusun ama okusana abi baştan;bir grup zibidi b*k etmiş ortalığı. kural gevşetirsen suistimal başlar,çok gerersen üye kalmaz. tek çözüm ortadan kaldırmışlar. anlamam bu işlerden ama takip ve kontrol önlemleri sağlam olmalı çünkü kitlesi genç bir site,hemen gaza geliyoruz yani.
    valla bilemiyorum nolcak ama olmayacak gibi.
    haydi hayırlısı bakalım.
  • Ktulu • 1 Aralık 2004 23:23 • #566371
    GRJ Chat tekrar açılmalı

Burda daha önceden nasıl bir chat ortamı olduğunu bilmediğini kendi ağzınla söylemişsin.. Bence bırak da bilenler konuşsunlar o zaman bu konuyu.

Ben chat odasına girmeden önce burdan 20-30 kişi tanıyosam, chat'e girmeye başladıktan sonra 100'ün üzerine çıktı bu sayı. İsmen tanımaktan bahsetmiyorum, konuşmuşluğunun ve muhabbetinin olmasından bahsediyorum. Ben bu chat odası sayesinde çok esaslı adamlar da tanıdım, grup elemanları da buldum, hatta eski arkadaşlarımla karşılarştım :) Ayrıca ilk garaj buluşması da bu chat odası sayesinde olmuştur. Burdaki muhabbetleri gerçek hayatta sürdürme isteğinden doğmuştu yani. Eski karete'li, mavingigün'lü,kumdan_kaleler'li,baranthalas'lı,gitist'li,andersson'lu,affedilmeyen'li,vasilissa'lı :) chat ortamı sağlansa her gece sabahlarım burda. Yeter ki o muhabbet ortamı tekrar sağlansın. Rahatsız eden salaklar olmayacak mı? Elbette olacak.. Ama xevion.net'teki gibi bir server'da sadece garaj üylerine verilecek op'luklarla bu sorun rahaaaat rahat çözülebilirdi... Gerçi bekçi de yerine göre haklı, sonuçta o yavşaklar gelip de bekçiye "chatte adam kayırılıyor" diye yanar-dönerlik yapıyorlar.

Ama ben hala chat odasının açılmasından yanayım.
  • DiaBoLiCaLHoRn • 2 Aralık 2004 20:26 • #566377
    metaligirl sonuna kadar arkandaym...