Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GRJ Chat

• huseyl • 22 Eylül 2004 22:35 • #565807
    Chat odaısının acılması icin imza toplama kampanyası falan mı yapılsa acaba:)))
  • likablegirl • 22 Eylül 2004 23:09 • #565808
    CHAT AÇILSIN ARTIK YETER!

ya ölcem kahırdan yaa yeter ama açın şu lanet olası odayı yaa bir sürü arkadaşımla konuşamaz oldum ya yeterrrrrrrr!!!!!!!!! rica faslı bitti artık sitem ediyorum bu kadar kişi açılsın diyo bir cevap bile yazmadı bekçi hiç mi üyelere bi cevap verme gereği duymuyor biz neyiz ya hiç mi adam yerine koyup 2 kelime bişeyler yazmıyor offf!
  • GaRaJ Bekçisi • 23 Eylül 2004 14:37 • #565809

Selam,

Çok güzel sitem ediyorsun eline sağlık likeblegirl, seni ve sohbet bölümünü amaçları yolunda kullanan kişileri tenzih ederek söylemek istiyorum: her problem çıktığında kibarca yazdığım mesajlar, ettiğim ricalar karşısında herhangi bir karşılık bulamadım.

Bunun dışında GRJ'ı sadece chatten ibaret sanan insanlar türedi, ve oradaki başıbozukluk yüzünden sitenin bütünlüğü kaybolmaya başladı. Evler eğrilip diller kavrulmadan alınabilecek tek önlem buydu. Konuşulduğu gibi kurunun yanında yaş ta yanıyor ama yaş ta yaşıyla kuruyu azıcık ıslatamazsa başımıza neler gelebilir öğrenmeliyiz belki de...

Chat ihtiyacı olanlara bir çözüm düşünüyoruz ama bu artık GRJ ve Bekçi sorumluluğunda kesinlikle olmayacak ve sitenin genelinden kesinlikle ayrılacak.

Yeni çözümün duyurulmasına kadar, bu konuyla ilgili başka bir şey yazmayı düşünmüyorum. Lütfen üstelemeyin...
  • likablegirl • 23 Eylül 2004 18:02 • #565811

sevgili garaj bekçisi en azından cevap verdiğini görmek güzel fakat bu bir çözüm değil ki ya da şöyle bir soru soruyim tekrar chat açmayı düşünüyor musun?
    ve doğunun üyeliğini aktif hale getirecek misin sadece bunların cevabını istiyorum şimdiden teşekkürler.

#Dilek#
  • efespilsen • 23 Eylül 2004 20:55 • #565818

Bi seyi 40 defa soylersen olurmus derler:
    Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,Chat odası acılsın,
    belki 40tan fazla olmustur ama olsun fazla yazı goz cıkarmaz....
    :))))
  • kyakuz_2004 • 24 Eylül 2004 21:37 • #565834
    AYIP ÇOK AYIP

Bekçi Kardeş Neden Siliyorsun Yazdığım Mesajı ..
    İşinemi Gelmedi Bunlar Olan ŞEylerdi . . .
  • Darkstorm • 24 Eylül 2004 21:44 • #565835
    hem iyi hem kötü oldu
  • inquisition • 25 Eylül 2004 16:12 • #565843
    garaj benim gordugum en iyi site.. ve sohbet odasi yok ? bumudur ?
  • kyakuz_2004 • 27 Eylül 2004 18:20 • #565857
    Sohbet Odası VArdı AMa Bazı İ-Nekler Yüzünden Kapanadı
  • Küçük Çocuk • 27 Eylül 2004 18:28 • #565863
    arkadaşlar bence iyi oldu geyik yapmak isteyen ozelden yapsın msn den yapsın bekçiye hak veriyorum allah bilir kaç kere başları arıdı çok şikayet alan bi yer gerçektende düzeysiz bi yerdi alsıdna benim görüşüm küfürler uçuşuyor felan