Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj devlet dairesi kadar resmi konular çok ciddi.

• Affedilmeyen • 4 Mart 2005 10:08 • #567151
    Buraya yazılarını alıntı yaptığım arkadaşlarım alınmasınlar. bende aynı şeyleri ve daha geyik ötesini yazan birisiyim ki zaten bana Geyiklerin Efendisi derler. ben sadece yapılan haksızlığa işaret etmek istiyorum.kısa süre önce kapanan bir forumda kapanmasına el çırparak yaşasın burası müzik birimi idi zaten ne gerek vardı diyenlerin geyikten geri kalmadığını , bu kapanan forumun garajın ÇÖPLÜĞÜ ve çöpün pis koktuğunu iddia eden sayın BEKÇİmizin dikkatini çekmek için yazdığımı belirtmek isterim.
    kavga ve küfürün sebeb olarak gösterimesi ayrıca gereksiz konularla iştigal edildiğinin iddia edilmesine karşı çıkmak için burdaki kavga ve kötü sözlere dikkat edin. ki ben daha bir çoğunuda almadım buraya. dikkat edipde bakarsanız siz alıntı yaparsınız.
    saygılarımla : Geyiklerin Efendisi ( gururlada yazarım hiç gocunmam )
    ---------------------------------------------------

Ulan bir şarkıyı dineyemedim 2 gündür sokarım ben bu siteye hee(bekçim site derken müzikpark ı kasdediyorum)
    2 gün önce bir üyelik gönderdik hala gelmedi. mümkünse şu demoları bedave upload veren siteler var. onlardan birine yükleyip linkini yazarmısı?
    -----------beyninizi istiyorum/müzik forum -----
    Evet bu şahsiyet beni ev arkadaşım oluyo.Gerçekten tam bi piskopattır.ehuehuehueue....olum böyle şeyler yazma burda valla iki dakkada paralarlar bu sitede çok bilgili insanlar var paparoach metal punk falan diyolar puhahahahha.:!hade dur yanına geliyorum odaya ...zuhahahah
    --------
    Ya bırak allanı seversen burda yerler seni fatih bişey yaz hemen anında tepkiyi gör.Bu arada fatih eminemin son albümü sende varmı.zuhahahah
    -----
    Eweeeeeeeeeettt ben Tayyip Erdoğan ve Panikadam adlı kişilerin bir diğer ev arkadaşıyım...Evet ktulu sana katılmamak elde değil..Bunlar burda sıkıp sıkıp duruyo..Zaten evde de bi iş gördükleri yok..:))))))
    ----
    Arkadaşlar ben sizden ne hissetiğinizi alabilirmiyim yahuuu bu bir anket chat cut deyil
    ----
    Metal Müzik: inasının kendisine yakışanı giymesidir bence.
    ---
    hobaaa devam beyninizi istiyorum a heaa..abi bu topic manyak abi..ama kimse bişey anlıyıp mı yazmıyo nedir??
    ---
    -------------SEN GİTTE ????? OYNA DEDİĞİniz GRUPLAR müzik forum ------

Sen git de babaninkiyle oyna dedigim grup...
    Soad....

Bu arada cirkef dusunceler olmasin...
    bu babaninki babaya ait hersey olabilir :)
    ---
    Arkadaşım burrda Türk dili edebiyatımı işliyoruz ağzımdan çıkarcasına yazıyorum anladınmı gitti oldumu sen konuya bişi yaz ulan çok bişey biliyosan
    ----
    Uleynn bunlar benim laflarım pis hırsız eheheheh..ama doğru..
    --
    abi kavga edeceğinize kumda siz oynayın... :)) pardonnn
    puhaahaahhaaha
    ------
    noluyo ya pentagram yazılırmı bu başlığın altına kimsin yaw sen...çok b.ktan bi yorum yaptıının farkındasındır umarım tayyip erdoğan
    -----
    Konuşturmayın ulenn beni pentegramdan ayrılan eziqler şu an kral tv de oynamıyolarmı..Yaoow bu benim görüşüm bi kere ben pentegram dyunca oynuyorum..Pentegram b..k gibi bir grup dediğimi hatırlamıyorum.Sazan eziqlere bak...
    -----
    -----------------------kimi isterdiniz?? müzik forum------

ben diyim 5 siz deyin 6 taklalı bir trafik kazasından sağ çıktınız ama feci kan kaybetmişiniz... hastanede size türk filmlerindeki gibi direk koldan kola kan bağlamışlar ve bi süre sonra kendinize geliyorsunuz karşınızda hangi müzisyeni size kan verirken görmek isterdiniz
    ------
    zeki müreni şekerim
    ---
    ferhat güzel,
    arto,
    fatih ürek hariç
    herhangi biri
    -------
    düşyılmaz:
    tarık mengüç verelim ozaman ha¿ :))
    hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç
    komik degil
    düş, yılmazsın o zaman(bu da komik değil)
    ------
    şöyle kanı biraz bol olsun...
    Akrep Nalan ya da vazgeçilmezim ata demirel...
    şöyle etli butlu güzel olsun kanı yani...:))
    -----
    moruk bi kere bi bayanla tanıştım nette biraz balık etliyim dedi. bi gittik tanışmaya balina etli çıktı iyimi.
    keh keh..
    ------
    ------------Bu Form dan Beklentiniz Ne Ki? müzik forum----
    ben bu formdan önemli katkılar bekliyorum::misal yeni bir hayat yeni bir umut:.zuhahahaha ne bekliycez abi
    ---
    ben ayrışabilen "de"ler istiyorum. bu arada evimin önünde bu "form"dan kazandığım bir arabam var, bir de yeni bir villam var hediye ettiler bana bu "form"dan. daha ne isteyeyim ki...
    ---
    Arkadaşım çok böhhh espriler yaptığını farkındamısın??Zaten geyik yapıyorum diyerek boyna banlanıyoruz..Cehennmde yanacaksınız adlı soru cevap köşesi açtım anında sepetlendim..Bu neiştir yaa nickim tayyip diyede bu kadar yanlı davranılmazki.eheheheh..Nolur atmadan önce uyarda bekçi bey ona göre davranak...oh beah rahatladım..
    -----
    85 bakırköy / mecidiyeköy
    ---
    Ben emineyi kaybettim belki onu bulurum diyerekten girdim..Birde abdullahcımı ıslak odunla dövecemde..
    -----
    tara ley tara ley taraleyyyyy!!!
    -----
    Bende Eskiden kaybettiğim bir arkadaşımı arıyorum ismi kadir...

yok yok Deli kadir değil bu normal kadir :)
    ----
    bi cacık beklemiyorum
    ne garajdan ne de forumdan
    -------------------bir adam çizeceksin.. müzik forum-------
    yanlış yaptığında çizeceksin..

:)))))
    ----------
    abi baya dolusun galiba
    ---
    Abi Sinan burda da mı sen ya!? :)
    -

-----
    Çiz gitsin ya yanlış yaptıysa kestane gibi! Ne oldu kim ne yanlış yaptı meral bacımıza? Alalım hemen dalağını :)
    ------
    baba kestane çizsek nası olur....:))
    -------
    puhauhauah....

oldu olacak; Bir tanga giyeceksin :D
    ------
    Veya
    Bir kere vereceksin...
    -----
    -----------------Biradan başka ne içeriz???? müzik forum-----
    bu forumdakilerin hepsi geyik zaten kendiniz okuyun.
  • AYŞA • 4 Mart 2005 10:50 • #567152
    BU MESAJ "DİVİNEMUSİC" ADLI KİŞİNİN MESAJINDAN SONRA ÇÖKÜŞE UĞRAMIŞTIR"

SAYGILAR
    AYŞA..
  • divinemusic • 4 Mart 2005 12:37 • #567153
    Bu olayı iki taraflı görmek lazım.

1. Cırcır neden açıldı?
    2. Cırcır neden kapandı?

Bu sorulardan yola çıkarsak;

Cırcır açılmadan önce de geyik vardı sitede. Cırcır sadece bir çöplük alanı kullanılmak için açıldı. Ancak geyiği seven bizler diğer forumlara ilgi göstermedik ve sitedeki forumların bilgi ve ilgi seviyesi azaldı ve GaRaJ sadece Cırcır dan ibaret oldu desek yeridir. 4 yıllık GaRaJ ın topiclerinin mesajlarını neredeyse ikiye katladı 3 ayda. Şu an için ufak geyikler Garaj ve Müzik forumlarında dönüyor. Şahsen ben yine rahatsızım ancak Cırcır varken de rahatsızdım. Eğer geyik yapacaksak yeri burası değil gibime geliyor. Bana katılan olur katılmayan olur. Ciddi bir konuda espri katıp az da olsa geyik yapmak bana mantıklı gelebilir ama saçma sapan bir konu üzerinde geyik yapmak bana hiç de mantıklı gelmiyor. Ha bende geyik yapıyorum bazı zamanlar yanlış anlamayın, yargılamıyorum kimseyi Affedilmeyen gibi. Sadece özeleştiri yapıyorum. Ancak burası GaRaJ Müzik Birimi.
  • Affedilmeyen • 4 Mart 2005 13:03 • #567155
    o zaman geyiğe ilgi gösternler cırcırda yapsınlar geyiklerini kimseyi kolundan çeken yokki garaj girişinde önce burdan geçiceksiniz gibi bişeyde yok.
    orada 5 farklı forum vardı dileyen istediği foruma tıklar sonuçta.
    kim ne için gelmişse onun için ilgili yerde yazar. şimdi benim bu azbuçuk toparladığım yazılar sence ne kadar müzikal ?
    o zaman çöpü içeri taşıdınız.
    ve bu forumlarda yazanlarda cırcırda yoktu.
    cırcırda yazanlardan birisi buraya yazınca mesaj siliniyor.
    buda garip bir haksızlık
  • Affedilmeyen • 4 Mart 2005 13:06 • #567156
    al sana müzik forumunda bir müzikal tartışma :))

Bir arkadaşım la onun okuldan arkadaşı otobüsle okula gidiyorlarmış o günde Din sözlüsü varmışi:arkadaşı felaket çalışmış tam durağa gelmişler arkadaşı bağırmış inecek var yerine bir anda VELETTAMİN AMİN diye bağırmış tabi herkez buna bakmış benim arkta yarılmış otobuste!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    :S:S:S:S:S:S:S::S:S:
    Bu mesaja cevap yaz Bu mesaja verilen cevapları oku
    Geçen Gün Duyduğum komik Bir Hikaye!!!11
    [6 kez okundu]death_glory
    4 Mart 2005 Cuma / 12:27
    yani şuan bize komik gelmesede yaşandığı an eminim s.çırtacak kadar komik olmuştur. bizimle paylaştığın içinde teşekkür ederiz :)
  • gitarTELi • 4 Mart 2005 13:11 • #567157

poahahah tam ben kopyalayacaktım şimdi
    yok içimde kalmasın al beKçii bu sana...

Geçen Gün Duyduğum komik Bir Hikaye!!!11
    [16 kez okundu]magif
    4 Mart 2005 Cuma / 11:07
    Bir arkadaşım la onun okuldan arkadaşı otobüsle okula gidiyorlarmış o günde Din sözlüsü varmışi:arkadaşı felaket çalışmış tam durağa gelmişler arkadaşı bağırmış inecek var yerine bir anda VELETTAMİN AMİN diye bağırmış tabi herkez buna bakmış benim arkta yarılmış otobuste!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
    :S:S:S:S:S:S:S::S:S:

cırcırTELi
    by gitarTELi
  • divinemusic • 4 Mart 2005 13:20 • #567158
    Bu sorduğun soruların cevaplarını yine yukarıda yazdığım mesaj da bulacaksın :)
  • reseyyar • 4 Mart 2005 13:29 • #567159

eğer ortada bir çöplük vardı ise artık bu çöplük kaldırıldı ve herkes çöpünü sokaklara dökmeye başladı...her tarafı b*k götürüyo bütün forumlar rezile döndü...sonuçta çöplükte deseniz cırcıra yeniden ihtiyaç var...
    AMAN BEN NE DİYORUM YAW AKILLANMADIM HERALDE ULEN RESEYYAR SANA CIRCIR HAKKINDA YAZMAK YASAK MAZALLAH ÜYELİĞİN FELAN DONAR...BEKÇİNİN NE YAPACAĞI BELLİ OLMAZ...
  • gitarTELi • 4 Mart 2005 13:39 • #567161
    aha bir dene daa..

Türkiye'de kompozisyon bölümü mezunu insanlar
    [18 kez okundu]düşgezgini
    3 Mart 2005 Perşembe / 18:19
    sevgili arkadaşlar,biliyosunuz böyle bir bölüm var ve ben oradan mezun olmuş bi insan olarak Türkiye'de kaç kişinin bu bölüm hakkında bilgisi olduğunu,bu bölümde okuduğunu ve mezun olunca ne yaptığını merak ediyorum.

kesin bunlar müzik forumundaki müzikle alakalı konulardır
    keh.!keh..!keh..!

cırcırvırvırTELi
    by gitarTELi
  • pesimist • 4 Mart 2005 13:45 • #567162
    aha bir dene daa..

yaw şimdi arayıp bulamam ama...
    ben basur oldum diye bağrınan bir arkadaş vardı müzik forumunda yaa....

bekçi....
    allah belanı versin...

kibar feyzodaki gibi yaa resmen...
    vallaha kaparım cırcır vırvırı haaaaa...

saygılarımla
    pesimist