Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj devlet dairesi kadar resmi konular çok ciddi.

• Serpent_King • 11 Mart 2005 13:49 • #567257
    CIVIR CIVIR-MÜZİK

Bundan böyle o metal işlerine sen alternatif ve diğer işlere bakıyodunuz sanırım o yüzden kemal yazdım ama istersen kemal ve hakan da yazarız önemli diğil ya :)
  • reseyyar • 11 Mart 2005 18:37 • #567259
    CIVIR CIVIR-MÜZİK

bekçinin bu sitenin sorumlusu olarak burada cevap vermesi gerekir...cevap vermiyorsa ki bu garajın sorunlarıyla ilgilenmediği anlamına gelir o zaman garaj bekçisiyim diye ortalarda dolaşmasın boş yeree....bize lafta değil icraatte bekçi lazım...
  • divinemusic • 11 Mart 2005 23:52 • #567285
    CIVIR CIVIR-MÜZİK

Bundan böyle o metal işlerine sen alternatif ve diğer işlere bakıyodunuz sanırım o yüzden kemal yazdım ama istersen kemal ve hakan da yazarız önemli diğil ya :)

Divine Music Production diyecen bundan sonra :D Kiminle çalıştığınızı öğrenin olm :D
  • Affedilmeyen • 14 Mart 2005 22:36 • #567325
    Bekçim buraya yazacakdın elin kaymış galiba :)

Sayın Bekçim
    başka bir topik de açıklamalar yapmışsın ama bu açıklamaların yukarıda ilk yazılanlara bir cevap teşkil etmiyorki :)
    hani hatırlatayım dedim
    sakın yanlış anlama amacım seni sıkıştırmak ya da kendi aklımca bozmaya çalışmak değil
    hakaten insan gibi tartışıyoruz.
    gene sen aynı ben aynı ne dost ne düşman
    ama merak ediyorum nedir bu olanlar ne için neden ???
    bir kaç hırt yüzünden gelinen hallere bak
    not : lütfen sadece hırt olanlar alınıp cevap yazsın bu hırt sözüme
  • reseyyar • 16 Mart 2005 21:26 • #567400
    Bekçim buraya yazacakdın elin kaymış galiba :)

ooo bekçim şmışsın yani artık silinmiştir felan yok toptan temizliyorsun kolay gelsin...
  • grungeforever • 3 Mayıs 2005 15:58 • #568714
    Ben şu an devlet dairesinden yazıyorum.
  • TheCanMeButThe • 2 Mart 2006 22:37 • #575530
    değişen bişey varmı arkadaslar :)
    bence yok gibi ?
  • gitarTELi • 2 Mart 2006 22:44 • #575534
    hahah
    var sayılır ya
    şu topice yazan uyelerın çoğu yok

ruyamı hatırladım ben ya
    bekçiyi dovuyorlardı :D
  • Perfct StranGr • 2 Mart 2006 23:52 • #575540
    ahaha vay be ne günlerdi... baştan sona kadar okudum hepsini... zaman çabuk geçiyo vesselam
  • dilek • 4 Mart 2006 02:16 • #575554
    gerçekten sitede hiçbir değişiklik yok.
    ama arkadaşlar arası bölünme var engellenme var kısıtlanma var ayrılıklar var uzaklıklar var.. aslında değişen çok şey var. eskiden böyle miydik :)) ben halen seviyorum :)