-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
sonuç olarak cırcır vırvır formuna ihtiyaç duyuluyor.. yapıcılığa gelince ben bekçiye bu kjonudada öneride bulundum o da sağolsun bi güzel dalga geçti...kuru gürültüyede üyelik dondurdu...ama ortada olan birşey var o da bekçinin kuralları işine geldiği yerde uygulaması...yukarda kopyalanan bütün mesajlar buna delildir...
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
benim açtıgım konu neden kilitlenmiş ? silinecek mesajlar silinmemişte komple kilitlenmiş ?
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
konusu neydi bilmiyorum ama bekçi şaşırmış...birini kilitliyor..ötekini bırakıyor..bazen hiç gereği yokken alakasız mesajları siliyor..bazen kesinlikle silinmesi gereken bir mesajı bırakıyor...
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
evet haklısın..kafasına göre takılıyor işte..
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
biz kafasına göre takılma istemiyoruz..biz ADALET istiyoruz...Garajda bazı kurallar varsa bu kurallara bekçi de dahil herkes uymalı...bekçi kendi koyduğu kurallra uymazsa bizdende uymamızı bekleyemez...
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
boşuna beklemeyin..:(
değil adalet bir cevap bile gelmedi
ya bekçi bizi sallamadı
ya da cevabı yoktu
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
ne yapsın garibim yazacak birşey bulamayınca orda öyle işte aldırmmış gibi görünerek kendi kendini yiyodur şimdi...:)afiyet olsun bekçim...
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
ben daha önce üyelerden para alınmasını isteyen biriyim.garaj üyeler için madem çok önemli biryer üyelerden para istensin.birilerini rahatsız etmek için gelenlere karşıda önlem alınmış olursunuz
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
oldu bi de paramızla rezil olalım
bu arada bekçi dejenereyi iptal etmek için kaç para istersin ?
-
CIVIR CIVIR-MÜZİK
en azından sapıklardan kurtulmuş oluruz ufuk abi yaa