Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kalite zinciri?

• Kanpp • 29 Nisan 2005 00:09 • #568457
    X-LoMBaRDo lafım kesinlikle sana değil sana katılıyorumda...

kaliteye 1 zincire 2 namık kemale havale edin bitsin...

yakında boyunlara zincir takma olayıda çıkar ahanda görürsünüz dimi bekçiiiiii...

millet anabacı şaayapar üyeliği dondurulmaz Allaha küfür eder dondrulmaz ona küfür eder dondurulmaz bukardara çanakçı olunmaz...

bazılarına vereyim şu arkadas bulma site adını

www.allahsızsitebanahatunbul.com
  • klavyeci • 29 Nisan 2005 00:52 • #568459
    K.A.S.T. laşıyoruz haa..güzeeeell...Ben çivili yatağımdan memnunum.A-va-ra-mu naay ni ni nay
  • kyakuz • 29 Nisan 2005 00:56 • #568460
    la varya bak bu arkadaşlık siteni yazdın ya onu göremeyenler vardır onu sen bir kalınlatır harfleri yoksa hala burda takılacaklar. :)
  • X-LoMBaRDo • 29 Nisan 2005 10:17 • #568497
    ayrıca inanıyorumki kendileride alsaydı böyle konuşmazlardı

Ne kadar zekisin kyakuz? Bunu söylemek bile hakarettir..Sende var diye mi bu şekilde söylüyorsun bunu? Belli zaten ne tür bir herif olduğun!
  • GaRaJ Bekçisi • 29 Nisan 2005 11:43 • #568498
    Konuyla ilgili fikirlerini "hararetle" belirten birkaç arkadaşın konunun açılmasından önce benimle yaptıkları özel mesajlaşmaları, özel hayata saygımdan dolayı buraya eklemiyorum.

Kendilerinin izinleri olursa hiç beklemem...
  • X-LoMBaRDo • 29 Nisan 2005 11:46 • #568499
    Ben izin veriyorum..Benimle olan bütün mesajları yaz buraya..İzin verdim!
  • GaRaJ Bekçisi • 29 Nisan 2005 11:57 • #568500
    Kimden : X-LoMBaRDo
    Tarih : 28 Nisan 2005 / 09:27
    Konu : Lütfeeen..:((((
    ----------------------------------------------------------------------
    Bekçi yav..Şu kalite zincirini sırf üyeliğim kapatıldı diye alamıyorum he..Yoksa binr kaç kişi bana vermeye hazır..Bir yolu yokmu bunun?

Tarih : 28 Nisan 2005 / 09:31
    Konu : Cevap: Lütfeeen..:((((
    Sende bekçi valla hee.....Şu GaRaJ'ın sağlam elemanlarına torpil geç biraz be..Hatta her gün girenlere(ben) bir iyilik yap bari! Olmaz mı? bak ---'da alamamış bu yüzden!Biz buranın tadı,tuzuyuz bee..Yapma gözünü seveyim!

Tarih : 28 Nisan 2005 / 15:34
    Konu : Cevap: Lütfeeen..:((((
    Ama bu şekilde olmamalı bu bence!Neyse ki ben bu tür şeyleri önemsemiyorum ama önemseyenlern olacaktır! Bence olmaması gereken bir şey bu!Yanlış bir uygulama olduğu düşüncesindeyim.Sen ve garaj ın düzenleyen insanlarda olsa bir tek anlarım ama...neyse yaa..PATRON SENSİN!

Son mesajdan yarım saat sonra da bu konu açılmıştır.

Bunun dışında X-LoMBaRDo şikayetlerden dolayı üyeliği 5 kez dondurulmuştur. Bu şikayetleri buraya yapıştıramıyorum.

Farklı isimlerle 5-6 kez üye olmuş, hepsi tespit edilip iptal edildikten sonra özür dilemiş, şu anda da en eski ismiyle GRJ üyeliğine devam etmektedir.
  • karete • 29 Nisan 2005 12:07 • #568501
    :)
  • kyakuz • 29 Nisan 2005 12:11 • #568502
    Foruma Renk Vermiş :)
  • karete • 29 Nisan 2005 12:14 • #568503
    keşke bende bana gelen mesajları silmeseydim..

karete ne olurrrr karete